FKPV informativni dan – nove priložnosti

FKPV informativni dan – nove priložnosti

Datum: 15. februar

Ura: 10:00 (Celje) in 16.30 (vse enote)

Lokacija: Celje,  Ljubljana, Maribor, Nova Gorica, Murska Sobota, Slovenj Gradec

Fakulteta za komercialne in poslovne vede je stičišče zaposlitveno zanimivih visokošolskih, magistrskih in doktorskih programov. Spoznaj in izberi svojo priložnost za visokošolski študij varnostnega menedžmenta, turizma, poslovne informatike in komerciale.

Prednosti posameznih študijskih smeri dopolnjuje naša temeljna zaveza: študij razumemo kot enakovreden del celovitega življenja, ki se ne začne in konča na vratih fakultete. Srečujemo, spoznavamo in navdihujemo se v izobraževalnem procesu v šolskih prostorih v Celju, Ljubljani, Mariboru, Novi Gorici, Murski Soboti in Slovenj Gradcu.

Smo izobraževalna ustanova z odličnimi programi, a smo tudi in predvsem ljudje, ki z lastnimi sposobnostmi odpiramo vrata prihodnosti. Spoznajmo se na informativnem dnevu!

Za več informacij pokliči 03 428 55 46 ali piši na dodiplomski@fkpv.si.

SEDEŽ FAKULTETE: Celje, Lava 7, 3000 Celje (stara Ingradova zgradba) // Ljubljana, BIC Ljubljana, Cesta v Mestni log 47 // Maribor, IC Piramida Maribor, Park mladih 3, 2000 Maribor // Nova Gorica, Šolski center Nova Gorica, Erjavčeva 4 a // Murska Sobota, Ekonomska šola MS, Višja strokovna šola, Noršinska ulica 13 // Slovenj Gradec, ŠCSG, Višja strokovna šola, Koroška ulica 11

Prijavite se na naše e-novice

Bodite obveščeni in se prijavite na naše e-novice

© 2016 - 2019

Fakulteta za komercialne in poslovne vede

, vse pravice pridržane. | Piškotki