Seminar kot del obvezne prakse > Informacijsko opismenjevanje: iskanje po bazah polnih besedil

Seminar kot del obvezne prakse > Informacijsko opismenjevanje: iskanje po bazah polnih besedil
Skupina je zapolnjena.
Vse zainteresirane za obisk seminarja vabimo, da to sporočijo na e-naslov knjiznica@fkpv.si ali s prijavo na zasedeni seminar preko spodnjega obrazca. V kolikor bo interes za izvedbo seminarja zadosten, bomo razpisali dodaten termin.

 

V petek, 11. 1. 2019, bo v učilnici I/1 – CE potekal seminar Informacijsko opismenjevanje: iskanje po bazah polnih besedil. Seminar je eden izmed seminarjev, ki jih lahko študenti opravijo v okviru seminarjev obvezne prakse, udeležijo pa ga lahko tudi drugi dodiplomski in podiplomski študenti FKPV, saj so vsebine koristne za vse, ki želijo skozi praktične primere spoznati iskalne strategije ter napotke za lažje in hitrejše iskanje po bazah in knjižničnem katalogu. Traja 4 šolske ure (16.30–19.45).

Zaradi narave dela zbiramo predhodne prijave na seminar do srede, 9. 1. 2019 do 16.00 oz. do zapolnitve vseh razpoložljivih mest na e-naslovu knjiznica@fkpv.si oz. preko spodnjega obrazca (izberite ustrezen seminar). Seminar se bo izvedel, če bo prijavljenih zadostno število kandidatov, o realizaciji izvedbe pa bodo prijavljeni kandidati obveščeni po preteku prijavnega roka na e-naslov, s katerega bodo poslali prijavo na seminar. S prijavo na seminar se kandidat zaveže, da se bo seminarja zares udeležil. Če seminarja kljub prijavi ne obišče, izgubi pravico za opravljanje seminarja v tekočem študijskem letu. Kolikokrat se bo seminar v študijskem letu 2018/2019 izvedel, je odvisno od interesa kandidatov. Če interesa ne bo, se seminar ne bo izvajal.

Seminar se bo izvajal samo na ME Celje, v primeru večjega zanimanja za seminar pri študentih na DE FKPV (o tem nas obvestite na e-naslov knjiznica@fkpv.si), pa se lahko izvede tudi na posamezni DE.

PRIJAVA:

Polja označena z * so obvezna!

Prijavite se na naše e-novice

Bodite obveščeni in se prijavite na naše e-novice

© 2016 - 2019

Fakulteta za komercialne in poslovne vede

, vse pravice pridržane. | Piškotki