VPISI v š. l 2016/17 do 28. 10. 2016

Prijava za vpis.

PREDNOSTI študija na FKPV.

ŠTUDIJSKI PROGRAMI


Visokošolski študijski program I. stopnje
(RAZPIS ZA VPIS)


Magistrski študijski program II. stopnje
(RAZPIS ZA VPIS)

Doktorski študijski program III. stopnje
(RAZPIS ZA VPIS)Sodelujte v nagradni KRIŽANKI FKPV, kjer je glavna nagrada oproščenost zadnjega obroka šolnine za š. l. 2016/17.

Metka Gobec Založnik, študentka dodiplomskega študija in predsednica Študentskega sveta FKPV

Okolje, v katerem živimo, je vse bolj dinamično. Uspešno sledenje njegovim zahtevam je možno le z nenehnim izobraževanjem. Kot lastnica podjetja sem uvidela, da poleg znanja, ki ga pridobivam v podjetniškem okolju, potrebujem tudi teoretično znanje.
Predavatelji na FKPV so me presenetili s strokovnostjo in praktičnostjo. Svoje bogate praktične izkušnje prepletajo s teorijo, ki mi pomaga bolje razumeti poslovno okolje. Ogromno znanja pridobivam tudi na seminarjih, ki jih fakulteta organizira za študente, ter na sejah in Senatu, kjer prihajam v stik s predavatelji in drugimi predstavniki fakultete. V času študija sem spoznala, da so predstavniki fakultete in predavatelji ljudje, ki so vedno pripravljeni podati roko, kar me dodatno motivira, da poglabljam svoje znanje. Fakulteta je tako zame prijeten dodatek poslovnemu okolju. Več mnenj študentov FKPV si lahko preberete TUKAJ, kaj pa o nam mislijo člani Alumni kluba (diplomantje) pa si preberite TUKAJ.

Prijavite se na naše e-novice

Bodite obveščeni in se prijavite na naše e-novice

© 2016 - 2019

Fakulteta za komercialne in poslovne vede

, vse pravice pridržane. | Piškotki