Konferenca


logo konf

Fakulteta za komercialne in poslovne vede vabi na osmo mednarodno znanstveno konferenco Znanje in poslovni izzivi globalizacije v letu 2019, s tematskim naslovom »Priložnosti krožnega gospodarstva in sodobnih tehnologij«.

Konferenca bo potekala v petek, 15. novembra 2019 na Fakulteti za komercialne in poslovne vede, Lava 7, v Celju.

Na tematsko različnih plenarnih delih in organiziranih sekcijah se bodo predstavili številni raziskovalci in strokovnjaki, ki prihajajo iz različnih držav in so prav tako kot naši sodelavci zainteresirani za izmenjavo rezultatov svojih raziskav ter za ustvarjanje novega vrhunskega znanja s področij ekonomije, komerciale, poslovne informatike, turizma in varnostnega menedžmenta. Hkrati je to izvrstna priložnost, da se v raziskovalno razvojno delo vključijo študentje s svojimi projekti in se preizkusijo v strokovnih debatah.

Tema konference bo obravnavana v sekcijah

Komerciala/Poslovanje
Turizem
Poslovna informatika
Varnostni menedžment

Delovni jeziki konference so slovenski, angleški in hrvaški.

Obseg referata mora biti od 4 do največ 10 strani. Referat mora biti izdelan po predlogi za oddajo referata v recenzijo. Referati so lahko objavljeni v slovenskem, angleškem ali hrvaškem jeziku. Vsak referat mora vsebovati naslov in povzetek referata v angleškem jeziku. Avtorje referatov v slovenskem/hrvaškem jeziku vljudno prosimo, da oddajo naslov in povzetek referata v obeh jezikih (slovenskem/hrvaškem in angleškem) ter da ob oddaji povzetka in referata pripišejo tematsko sekcijo, v okviru katere želijo predstaviti referat.

Vsak referat bo sprejet v mednarodni recenzijski postopek, po katerem bodo avtorji obveščeni o morebitnih pripombah recenzentov. Sprejeti referati bodo objavljeni v zborniku celotnih referatov v obliki e-publikacije. Povzetki referatov bodo objavljeni v tiskanem zborniku povzetkov konference. REFERAT MORA BITI TEHNIČNO OBLIKOVAN SKLADNO S PREDLOGO. Avtorji imajo možnost, da prepustijo oblikovanje organizatorju konference, skladno s cenikom.

Izbrana in nagrajena bosta dva najboljša referata.

Predsednica programskega odbora konference
doc. dr. Tatjana Kovač

Prijavite se na naše e-novice

Bodite obveščeni in se prijavite na naše e-novice

© 2016 - 2019

Fakulteta za komercialne in poslovne vede

, vse pravice pridržane. | Piškotki