Študentski svet


Draga študentka/študent!

Kot predsednica Študentskega sveta FKPV (ŠS) želim poudariti, kako zelo pomembno vlogo ima vsak posameznik kot študent na naši fakulteti. ŠS vsako leto organizira volitve v ŠS v skladu z 28. in 29. členom Statuta FKPV. ŠS je sestavljen iz predstavnikov študentov iz različnih letnikov in programov. Večkrat letno organiziramo seje ŠS FKPV, na katerih obravnavamo teme, ki se nanašajo na pravice in obveznosti študentov, dajemo svoje mnenje, predloge, kritike in pripombe. Glavni namen je, da skrbimo za tekoče reševanje problemov, ki vplivajo neposredno na študente in izobraževalno-pedagoški proces.

Pomembna prednost naše fakultete je dobro sodelovanje med zaposlenimi in študenti. Ker si želijo čim večjega zadovoljstva in uspehov, nam vedno prisluhnejo. Med mnogimi  vrednotami FKPV najdemo tudi osredotočenost na študente. Slogan fakultete »FKPV – Fakulteta, ki ponudi več!» vsekakor drži, saj poleg ustvarjanja in ponujanja znanja daje tudi občutek pripadnosti.

V imenu študentov vas vabim, da izrazite svoje mnenje, predloge, pohvale, pripombe … Vsak glas je pomemben, predvsem pa dobrodošel.

Predsednica ŠS FKPV, Laura Kregar

Mail ŠS FKPV: studentskisvet.fkpv@gmail.com

Prijavite se na naše e-novice

Bodite obveščeni in se prijavite na naše e-novice

© 2016 - 2023

Fakulteta za komercialne in poslovne vede

, vse pravice pridržane. | Piškotki