Vabilo


logo-konf-2022-jpg

Fakulteta za komercialne in poslovne vede vabi na deveto mednarodno znanstveno konferenco Znanje in poslovni izzivi v letu 2022.

Konferenca bo potekala v četrtek, 17. novembra 2022 na Fakulteti za komercialne in poslovne vede, Lava 7, v Celju in na daljavo.

Na tematsko različnih plenarnih delih in organiziranih sekcijah se bodo predstavili številni raziskovalci in strokovnjaki, ki prihajajo iz različnih držav in so prav tako kot naši sodelavci zainteresirani za izmenjavo rezultatov svojih raziskav ter za ustvarjanje novega vrhunskega znanja s področij ekonomije, komerciale, poslovne informatike, turizma in varnostnega menedžmenta. Hkrati je to izvrstna priložnost, da se v raziskovalno razvojno delo vključijo študentje s svojimi projekti in se preizkusijo v strokovnih debatah.

Tema konference bo obravnavana v sekcijah:

Komerciala/Poslovanje
Poslovna informatika
Turizem
Varnostni menedžment

Delovni jeziki konference so slovenski, angleški in hrvaški.

Referat mora biti izdelan po predlogi za oddajo referata v recenzijo. Referati so lahko objavljeni v slovenskem, angleškem ali hrvaškem jeziku. Vsak referat mora vsebovati naslov in povzetek referata v angleškem jeziku. Avtorje referatov v slovenskem/hrvaškem jeziku vljudno prosimo, da oddajo naslov in povzetek referata v obeh jezikih (slovenskem/hrvaškem in angleškem) ter da ob oddaji povzetka in referata pripišejo tematsko sekcijo, v okviru katere želijo predstaviti referat.

Vsak referat bo sprejet v mednarodni recenzijski postopek, po katerem bodo avtorji obveščeni o morebitnih pripombah recenzentov. Sprejeti referati bodo objavljeni v zborniku celotnih referatov v obliki e-publikacije. Povzetki referatov bodo objavljeni v tiskanem zborniku povzetkov konference. REFERAT MORA BITI TEHNIČNO OBLIKOVAN SKLADNO S PREDLOGO. Avtorji imajo možnost, da prepustijo oblikovanje organizatorju konference, skladno s cenikom.

Izbran in nagrajen bo najboljši referat konference.

slika-tablica

 

POMEMBNI DATUMI:

Prijava referata s povzetkom – 4. julij 2022.
Oddaja referata – 29. avgust 2022.
Oddaja končne verzije referata – 3. oktober 2022.
Objava programa konference –  8. november 2022.

NAVODILA za avtorje

PRIJAVA avtorja/recenzenta

Informacije o prispevkih in referatih:
E-mail: konferenca_recenzija@fkpv.si; telefon: 03 428 55 49 (mag. Petra Vovk Škerl)

Informacije o organizaciji konference:
E-mail: konferenca@fkpv.si; telefon: 03 428 55 36 (Vesna Domadenik, mag.)

Prijavite se na naše e-novice

Bodite obveščeni in se prijavite na naše e-novice

© 2016 - 2024

Fakulteta za komercialne in poslovne vede

, vse pravice pridržane. | Piškotki