Maribor

Dislocirana enota FKPV Maribor
Academia d. o. o.
Glavni trg 17 b
2000 Maribor

e-mail: info@academia.si

Vodja enote:
Maja Mrđa, mag. posl. ved, univ. dipl. pravnik
Telefon: 02/ 228 35 36
e-mail: maja.mrdja@academia.si

Referat:
Marjan Fridauer
Telefon: 02/ 228 35 37
e-mail: marjan.fridauer@academia.si

URADNE URE REFERATA

dopoldan popoldan
PONEDELJEK 13.00 – 16.30
TOREK 13.00 – 16.30
SREDA 13.00 – 16.30
ČETRTEK 13.00 – 16.30
PETEK 13.00 – 16.30

Kako do nas?

Z vlakom

Izstopite na glavni železniški postaji v Mariboru in se napotite proti zahodu čez Trg Borisa Kidriča in po Razlagovi ulici. Čez 10 minut hoje pridete do Trga generala Maistra in zavijete proti jugu v peš cono. Napotite se preko Trga svobode in Grajskega trga v Vetrinjsko ulico. Na koncu ulice zavijete spet proti zahodu na Glavni trg. Sedež podjetja je v novi stavbi na vzhodni strani trga, Glavni trg 17 b, četrto nadstropje.

Z avtom

Iz smeri Murska Sobota, Gornja Radgona – Po hitri cesti pridete v Maribor in pred mostom čez Dravo zavijete v križišču z oznako “Melje” s hitre ceste. Na semaforju zavijete desno na Meljsko cesto in nato pod železniškim podvozom zavijete v semaforiziranem križišču levo na Mlinsko ulico. Po njej se zapeljete do konca in tukaj zavijete desno v Ulico Kneza Koclja. Po njej nadaljujete naprej do Glavnega trga, kjer se nahajamo. V Ulici Kneza Koclja vam je na voljo garažna hiša F-City. Če parkirate tukaj, je do nas še 100 metrov.

Iz smeri Ljubljana, Celje, Ptuj – V vseh primerih zavijete na hitro cesto, iz smeri Celje, Ljubljana je to preko avtocestnega odcepa Maribor-Jug in nato mimo Hoč. Iz Ptujske smeri pa se peljete po Ptujski cesti vse dokler na zavijete desno na hitro cesto proti Šentilju. Od tukaj obe smeri tečeta po hitri cesti. Peljete se skozi tunel in čez Dravo (dvoetažni most). Za mostom zavijete na odcep “Melje”. V semaforskem križišču zavijete levo na Meljsko cesto in nato pod železniškim podvozom zavijete v semaforiziranem križišču levo na Mlinsko ulico. Po njej se zapeljete do konca in tukaj zavijete desno v Ulico Kneza Koclja. Po njej nadaljujete naprej do Glavnega trga, kjer se nahajamo. V Ulici Kneza Koclja vam je na voljo garažna hiša F-City. Če parkirate tukaj, je do nas še 100 metrov.

Prijavite se na naše e-novice

Bodite obveščeni in se prijavite na naše e-novice

© 2016 - 2018

Fakulteta za komercialne in poslovne vede

, vse pravice pridržane. | Piškotki