Vabljeno predavanje pri predmetu Trendi v velneškem in ekološkem turizmu: Mateja Bobek – Selfness programi v Termah Olimia

Vabljeno predavanje pri predmetu Trendi v velneškem in ekološkem turizmu: Mateja Bobek – Selfness programi v Termah Olimia

Kaj je Selfness? Selfness je življenjski slog, ki vam pomaga, da se vrnete nazaj v svoj center, se vnovič zazrete vase in v svoja najgloblja občutja. Je pot do kakovostnejšega in srečnejšega življenja. S skrbno zasnovanimi programi vas bomo spet združili z vašo dušo, ki je v vrtincu vsakodnevnega vrveža pozabila na sprostitev in ljubezen do sebe. Ponovno vas naučimo poslušati telo, ki mora za uravnoteženo pot skozi življenje znati pravilno navigirati med delom, družino in prostim časom. Selfness posameznika postavlja na prvo mesto in skozi številne pristope čuječnosti pripelje do popolnega sprejemanja samega sebe in odkrivanja najboljšega v sebi.

O tem in zagotovo še o marsičem zanimivem, bo v sredo, 2. 11. 2022, ob 18.00 govorila Bobek Mateja, magistra FKPV pri predmetu Trendi v velneškem in ekološkem turizmu, predavateljice dr. Slavke Gojčič. Predavanje poteka na daljavo. Vabljeni, da se ga udeležite s prijavo na spodnjem obrazcu. Do takrat pa si lahko preberete njen blog iz naše mreže ljudi: Zvoki dobrodejnosti.

Vabljena predavanja se upoštevajo v okviru seminarjev obvezne prakse, udeležijo pa ga lahko tudi drugi študenti FKPV. Študent z udeležbo pridobi 2 uri. Dan pred dogodkom prijavljeni študentje prejmejo povezavo do dogodka. S prijavo na seminar se kandidat zaveže, da se bo seminarja zares udeležil. Če se seminarja kljub prijavi ne udeleži, izgubi pravico za opravljanje seminarja v tekočem študijskem letu.

Udeležba na seminarju je za študente FKPV brezplačna.

PRIJAVA:

 Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da FKPV interno hrani in uporabi moj e-mail za namen neposrednega trženja in promocije, interne analize ter statistične obdelave. Za Izbris podatkov nam pošljete zahtevo na e-mail dodiplomski@fkpv.si. Vaši podatki bodo obravnavani v skladu z uredbo GDPR. Več v rubriki Politika zasebnosti.
Polja označena z * so obvezna!

Prijavite se na naše e-novice

Bodite obveščeni in se prijavite na naše e-novice

© 2016 - 2023

Fakulteta za komercialne in poslovne vede

, vse pravice pridržane. | Piškotki