Vabljena predavanja: Kdo in kako nas v resnici heka? – Milan Gabor

Vabljena predavanja: Kdo in kako nas v resnici heka? – Milan Gabor
Predavanju pri predmetu Razvijanje poslovnih aplikacij, se bo kot gostujoči predavatelj pridružil Milan Gabor.
Predavanja bodo v torek, 7. 11. 2017 ob 16:30 v Celju (predavalnica I/1, FKPV).

 

Naslov predavanj: Kdo in kako nas v resnici heka?
Ne moremo mimo tega, da zunaj na Internetu vlada zakon divjine. Kljub temu, da imamo postavljene ograje, ki naj bi nas ščitile vseeno v teh ograjah obstajajo luknjice in tudi luknje. Zadnja razkritja glede različnih varnostnih služb nam kažejo pravo sliko kdo vse in kako nas lahko spremlja, sledi in celo razbija močna šifriranja. So krivi sistemci ali razvijalci, proizvajalci ali integratorji ali nenazadnje celo vlade? Kdo nam sploh grozi in česa se moramo v RESNICI bati in ali lahko tudi vi postanete hekerji.

O predavatelju:
Milan Gabor je certificirani etičnih heker in rad analizira, kreka, heka in uničuje razne informacijske sisteme. Je lastnik in direktor podjetja Viris. Poleg vsega tega uživa v predavanjih in obiskih hekerskih konferenc. Še vedno sanja o skoku s padalom ali vsaj letenju z jadralnim padalom.

_

Vabljena predavanja so odlična priložnost za vse študente, da pridobijo nova znanje, ki ga na podlagi svojih izkušenj posreduje strokovnjak iz prakse. Udeležba na vabljenih predavanjih je za študente FKPV brezplačna. Prijava ni potrebna.

 

Prijavite se na naše e-novice

Bodite obveščeni in se prijavite na naše e-novice

© 2016 - 2021

Fakulteta za komercialne in poslovne vede

, vse pravice pridržane. | Piškotki