Vabilo na dogodek Inovativne rešitve za krajše dobavne poti

Vabilo na dogodek Inovativne rešitve za krajše dobavne poti

V četrtek, 31. 8. 2023, bo na Fakulteti za komercialne in poslovne vede potekal dogodek Inovativne rešitve za krajše dobavne poti. Začel se bo ob 16.30 in bo trajal predvidoma do 18. ure. Spremljate ga lahko v prostorih FKPV (Lava 7 v Celju, 1. nadstropje v predavalnici I/1) ali preko spletne povezave, ki jo prejmete po prijavi preko spletnega obrazca (spodaj).

Na FKPV se v okviru operacije Inovativne rešitve za krajše dobavne poti, pridobljene na osnovi javnega razpisa Projektno delo za pridobitev praktičnih izkušenj in znanj študentov v delovnem okolju 2022/2023, zaključujeta dva projekta v skupni vrednosti 31.100 €, ki se izvajata od 1. 4. 2023 do 31. 8. 2023:

  • projekt A: »Analiza dejavnosti in zasnova spletišča za krajšo dobavno pot gradbenih storitev« ter
  • projekt B: »Vzpostavitev enotnega informacijskega sistema za krajše dobavne poti Slovenske Istre«

Prijavitelj operacije je Fakulteta za komercialne in poslovne vede, projektni partnerji pa poleg 11 študentov še gradbeno podjetje Marjan Vocovnik s. p. in organizacija Traven, zavod za ohranjanje kulturne dediščine in razvoj podeželja. Operacijo delno financira Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada, delno pa Republika Slovenija, Ministrstvo za visoko šolstvo, znanost in inovacije.

Na dogodku bosta projektna tima uvodoma predstavila značilnosti krožnega gospodarstva in dobavnih poti ter potek in rezultate omenjenih projektov. Sledila bo okrogla miza Inovativne rešitve za krajše dobavne poti v turizmu in gradbeništvu. Sogovorniki okrogle mize bodo predstavniki projektnih partnerjev:

  • mag. Vinko Zupančič, prokurist organizacije Traven,
  • Gordana Vocovnik, prokuristka podjetja Marjan Vocovnik s. p.,
  • študenti Beno Bencak, Tara Šertel, Simona Skok, Anja Rakovec, Teo Bizjak, Simon Luštrek, Medeja Mahnič, Olivera Milašinović, Katarina Kokalj, Nina Kolar, Anže Krivec.

Dogodek bo povezovala predavateljica podjetništva in trženja na FKPV ter vodja operacije mag. Petra Vovk Škerl.

Dogodek se šteje kot eden izmed seminarjev, ki jih študenti opravijo v okviru seminarjev obvezne prakse. Priznajo se 2 uri.

PRIJAVA (v primeru, da se boste dogodka udeležili v živo prijava ni potrebna):
 Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da FKPV interno hrani in uporabi moj e-mail za namen neposrednega trženja in promocije, interne analize ter statistične obdelave. Za Izbris podatkov nam pošljete zahtevo na e-mail dodiplomski@fkpv.si. Vaši podatki bodo obravnavani v skladu z uredbo GDPR.
Več v rubriki Politika zasebnosti.
Polja označena z * so obvezna!

logo-projekt

 

 

Javni razpis za izbor operacij delno financira Evropska unija, in sicer iz evropskega socialnega sklada. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 10. Znanje, spretnosti in vseživljenjsko učenje za boljšo zaposljivost; prednostne naložbe: 10.1 Izboljšanje enakega dostopa do vseživljenjskega učenja za vse starostne skupine pri formalnih, neformalnih in priložnostnih oblikah učenja, posodobitev znanja, spretnosti in kompetenc delovne sile ter spodbujanje prožnih oblik učenja, tudi s poklicnim svetovanjem in potrjevanjem pridobljenih kompetenc, specifičnega cilja: 10.1.3 Spodbujanje prožnih oblik učenja ter podpora kakovostni karierni orientaciji za šolajočo se mladino na vseh ravneh izobraževalnega sistema.

Prijavite se na naše e-novice

Bodite obveščeni in se prijavite na naše e-novice

© 2016 - 2024

Fakulteta za komercialne in poslovne vede

, vse pravice pridržane. | Piškotki