Vabljena predavanja: Vpliv zaščite intelektualne lastnine na razvoj – prof. dr. Hazbo Skoko

Vabljena predavanja: Vpliv zaščite intelektualne lastnine na razvoj – prof. dr. Hazbo Skoko
Predavanju pri predmetu Novejše makroekonomske teorije, se bo kot gostujoči predavatelj pridružil prof. dr. Hazbo Skoko.
Predavanja bodo v petek, 10. 11. 2017 ob 16:30 v Celju (predavalnica IV/4, FKPV).

 

O predavatelju:

Prof. Skoko je doktoriral iz IT / ICT Managementa, predhodno ima magisterij iz informacijske ekonomije in magisterij iz mednarodnega poslovnega managementa. Njegova profesionalna, tržna, raziskovalna in pedagoška izkušnja vključuje delo po vsem svetu. Poleg zaposlitve s polnim delovnim časom na Univerzi v Avstraliji je tudi gostujoči profesor na številnih pomembnih univerzah po vsem svetu. World Education Congress Asia mu je leta 2011 podelil “najboljšega profesorja za ekonomijo” za poučevanje, integriteto in vodenje. Prav tako je ustanovil več podjetij in nevladnih organizacij v Avstraliji, Gani, Etiopiji in Črni gori, da ohranja interes.

_

Vabljena predavanja so odlična priložnost za vse študente, da pridobijo nova znanje, ki ga na podlagi svojih izkušenj posreduje strokovnjak iz prakse. Udeležba na vabljenih predavanjih je za študente FKPV brezplačna. Prijava ni potrebna.

 

Prijavite se na naše e-novice

Bodite obveščeni in se prijavite na naše e-novice

© 2016 - 2021

Fakulteta za komercialne in poslovne vede

, vse pravice pridržane. | Piškotki