Uspešno izpeljana okrogla miza ob 20. obletnici delovanja FKPV

Uspešno izpeljana okrogla miza ob 20. obletnici delovanja FKPV

Na FKPV smo uspešno izpeljali prvo okroglo mizo v nizu dogodkov, ki jih pripravljamo ob praznovanju 20. obletnice delovanja.

Gosti okrogle mize na temo »Turizem-Izobraževanje-Zaposlovanje« so vodilni strokovnjaki in izkušeni poslovneži s področja turizma: doc. dr. Slavka Gojčič, predavateljica, ki je bila deset let direktorica Term Ptuj in v tistem času pet let predsednica Skupnosti slovenskih naravnih zdravilišč, dr. Nataša Artič, nekdanja predavateljica, direktorica Srednjeevropskega izobraževalnega centra (SEIC), koordinatorica Erasmus + in vodja MIC na VSGT Maribor, g. Iztok Altbauer, direktor Skupnosti slovenskih naravnih zdravilišč (SSNZ), predstavnik SSNZ v pogajalski skupini za sprejemanje splošnega dogovora v zdravstvu, ambasador svetovnega velneškega dne (WWD – World Wellness day) in ambasador svetovnega dne za digitalno razstrupljanje (WDDD- World Digital Detox Day), ga. Tina Turk Lupieri, direktorica za človeške vire v  Maistra Hospitality Group na Hrvaškem, v preteklosti izvršna direktorica UniCredit Banke Slovenija d.d., pa tudi svetovalka v multinacionalki Deloitte za CEE in svetovalka v multinacionalki Cap Gemini Ernst & Young ter mag. Milena Sitar-Matelič, predavateljica in svetovalka na Nacionalni agenciji za mobilnost in evropske programe izobraževanja Erasmus+ ter koordinatorica iniciative Study in Slovenia, v preteklosti predsednica uprave turističnega podjetja Kompas Celje d.d.

Predstavili so nam svoje življenjske in študijske poti, ki so jih pripeljale do izjemnih poslovnih uspehov. Uspešno so odgovarjali na vprašanja: Kako trajnostno tržiti zdravje, ljudi in okolja? Kako zagotoviti kadre v turizmu, ki bodo sposobni izvajati storitve kakovostno, gostoljubno, empatično? Kakšne izzive lahko pričakujemo v prihodnosti? in mnoga druga. Osredotočili smo se na pomen izobraževanja in mehkih veščin, ki so potrebne za delo in uspeh v najlepši panogi.

Program je dodatno obogatila ga. Mateja Bobek, selfnes ambasadorka in zvočna terapevtka, ki nas je s svojim igranjem na gonge za kratek čas popeljala nazaj k sebi.

Vsem govornikom, predavateljem, študentom in ostalim gostom se iskreno zahvaljujemo, da so z nami delili svoje bogate izkušnje in da so s svojo prisotnostjo dali posebno noto dogodku. Želimo jim še veliko uspeha na vseh področjih in se veselimo novih srečanj, ki kmalu sledijo …

 

Prijavite se na naše e-novice

Bodite obveščeni in se prijavite na naše e-novice

© 2016 - 2024

Fakulteta za komercialne in poslovne vede

, vse pravice pridržane. | Piškotki