MCC vabi na dogodek “Evropske priložnosti: Govoriš digitalno?”

MCC vabi na dogodek “Evropske priložnosti: Govoriš digitalno?”

Informacijska točka EUROPE DIRECT Savinjska, ki deluje v okviru Celjskega mladinskega centra vabi na karierni sejem in srečanje z gospodarstveniki »Govoriš digitalno?«, ki se bo odvil v petek, 4. 6. 2021, ob 11.00 uri, v dvorani Celjskega mladinskega centra.

Na dogodek vabijo vse mlade, ki si želite izvedeti več o delovnih mestih prihodnosti ter hkrati izkoristiti priložnost druženja z gospodarstveniki.

Dogodek »Govoriš digitalno?« organizirajo z namenom osveščanja o novih delovnih mestih prihodnosti, ki so povezani z novimi tehnologijami in spodbujajo prehod na digitalizacijo.

V prvem delu se bo odvil karierni sejem, s predstavitvijo novih delovnih mest prihodnosti, povezanih s tehnologijo in digitalizacijo, v drugem delu dogodka pa bodo zagotovili srečanje s povabljenimi gospodarstveniki, podjetji, ki so primeri dobrih praks prehoda na digitalizacijo oziroma so pionirji na področju novih tehnologij.

Kot gostje se jim bodo pridružili:

  • Rok Matjaž, Printee;
  • Matej Žagar, direktor podjetja MIMATEAM d.o.o;
  • Miha Pulko, direktor podjetja Signal Monster.

Na dogodek se je potrebno obvezno predhodno prijaviti do 2. 6. 2021 preko spletnega obrazca, ki ga najdete na www.mc-celje.si. Število mest omejeno.

Dogodek bo potekal v skladu z ukrepi NIJZ in pod pogoji PTC. PTC – P(rebolevniki) – T(estirani) – C(epljeni)!

Osebam, mlajšim od 18. let, ni potrebno upoštevati pogoje PTC.

Prijavite se na naše e-novice

Bodite obveščeni in se prijavite na naše e-novice

© 2016 - 2024

Fakulteta za komercialne in poslovne vede

, vse pravice pridržane. | Piškotki