Opravljanje študentske prakse v podjetju HRC

Opravljanje študentske prakse v podjetju HRC

Podjetje HRC informacijski inženiring d.o.o. iz Žalca, ponuja prakso študentom Poslovne informatike. Poglej na spletno stran Kariernega centra FKPV in se prijavi.

O podjetju:

Podjetje Hrc deluje na področju informacijske tehnologije in sodi med največje ponudnike programske opreme za banke in hranilnice v Sloveniji in na Hrvaškem. Vse njihove rešitve temeljijo na lastnem osrednjem bančnem sistemu Hibis.

Pridružite se njihovi ekipi, ki vsakodnevno ustvarja nove rešitve na področju bančništva. V podjetju Hrc boste postali del ekipe, ki s svojimi inovativnimi idejami omogoča razvoj novih poslovnih rešitev za vsakodnevno bančno poslovanje slehernega med nami. Spodbujajo vsakega posameznika in s skupnimi močmi zagotavljajo vrhunske storitve. Najbolj so ponosni na sproščeno kulturo, za katero skrbijo preko različnih aktivnosti in pozornosti, ki jo namenjajo naslednjim področjem:

Skrb za zdravje

Zavedamo se, da večino delovnega časa sedimo za računalniki, zato posebno pozornost namenjamo rekreaciji, kot je nogomet, odbojka, tenis, badminton, tek in pohodništvo.

Družabni dogodki

Vsako leto organiziramo jesenski piknik, “sindikalni“ izlet in zabavo ob zaključku leta (ko nam ne zagode korona), radi se družimo tudi na različnih športnih dogodkih in raznih oddelčnih teambuildingih.

Prijetna lokacija in prostori

V naših poslovnih prostorih vas bo vsak dan znova navdihovala zelena soseska, ki obdaja naše sodobno opremljene pisarne, in živahen utrip mesta Žalec (nekaj pisarn “gleda” neposredno na sosedo, Fontano piv).

Izobraževanje in razvoj

Veliko pozornosti namenjamo razvoju in inovativnim rešitvam, zato skrbimo za nenehno nadgrajevanje znanja naših zaposlenih.

Timski duh in sproščena hierarhija

V podjetju boste hitro spoznali svoje nove sodelavce, saj vas bomo vključili v ustrezne time, kjer si medsebojno pomagamo in skupaj rešujemo poslovne izzive.

Mentorski programi

Mentorski program izvajamo za novince pri pripravniških nalogah, veliko pozornosti pa namenjamo tudi mentorstvu vseh novo zaposlenih.

Skrb za lokalno okolje in družbeno odgovornost

Trajnostno delovanje se izkazuje pri našem vsakdanjem delu, saj skrbimo za racionalno energetsko porabo kot tudi za lokalno okolje.

Skrb za mlade upe

Nudimo možnosti štipendiranja, pripravništva ter opravljanja prakse za dijake in študente. Čeprav v prvi vrsti spodbujamo dokončanje študija kot prvo prioriteto mladih, se je možno dogovoriti tudi za študentsko delo med letom ali med študijskimi počitnicami.

Prijavite se na naše e-novice

Bodite obveščeni in se prijavite na naše e-novice

© 2016 - 2024

Fakulteta za komercialne in poslovne vede

, vse pravice pridržane. | Piškotki