Seminar v Ljubljani: Čustva in komunikacija – Špela Strniša Tušek, Lc. Pc

Seminar v Ljubljani: Čustva in komunikacija – Špela Strniša Tušek, Lc. Pc
Vabimo vas na seminar Čustva in komunikacija, ki ga bo izvedla predavateljica Špele Strniša Tušek, Lc. Pc.
Seminar bo na FKPV v Ljubljani v torek, 30. maja 2017 ob 16.30.

 

Čustva so energija, ki je v vsakem izmed nas. Na razpolago nam je, da nas motivira, usmerja in ustvarja. Ni pa vedno tako. Zaradi čustev se lahko v življenju pogosto znajdemo tudi v hudih stiskah; tiščimo v sebi, izbruhnemo ob nepravih trenutkih, preplavljajo nas strahovi, zgodi se nam, da ne vemo več, kako prav odreagirati tudi v odnosih z drugimi. Na predavanju bomo spoznali:
  • Kako biti gospodar svojih čustev?
  • Kako obvladati svoj strah, jezo, krivdo …
  • Kako odreagirati “čustveno inteligentno” v odnosih z drugimi?
  • Kako uspešno voditi sebe in kako voditi druge?
 
Udeležite se predavanja in se naučite, kako prijeti življenje v svoje roke in narediti, da vi vodite in usmerjate svoja čustva in ne dovolite, da čustva usmerjajo vas.
 
O predavateljici:
 
Špela Strniša Tušek je psihologinja, Imago partnerska terapevtka in mediatorka. Po oparvljeni diplomi in magisteriju iz psihologije na Mednarodni univerzi v Rimu je opravila dodatne specializacije za TA-psihoterpaevta, TA-organizacijskega svetovalca, imago terpevta in facilitatorja. Od leta 2009 je mediatorka na Okrožnem in Višjem sodišču v Ljubljani. Od leta 2012 je na Višji strokovni šoli za gostinstvo in turizem Bled predavateljica za predmete Čustvena inteligenca in osebni razvoj ter Management stresa in metode sproščanja. Kot gostujoča predavateljica in strokovnjakinja iz prakse predava na različnih fakultetah in višjih strokovnih šolah. Izvaja izobraževanja vodilnih kadrov v podjetjih in v vzgojnih ter socialnih zavodih. V zasebni praksi izvaja individualno in partnersko psihoterapijo ter poslovni coaching.
 

Prijava:

Seminar je za študente FKPV brezplačen.
Prijava na e-naslov: dodiplomski@fkpv.si ali preko spodnjega obrazca. Predavanja trajajo 4 ure. Seminar je eden izmed seminarjev, ki jih lahko študenti opravijo v okviru seminarjev obvezne prakse, seveda pa se ga lahko udeležijo tudi drugi študenti FKPV, ki jih tematika zanima.

a

 Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da FKPV interno hrani in uporabi moj e-mail za namen neposrednega trženja in promocije, interne analize ter statistične obdelave. Za Izbris podatkov nam pošljete zahtevo na e-mail dodiplomski@fkpv.si. Vaši podatki bodo obravnavani v skladu z uredbo GDPR. Več v rubriki varstvo podatkov.
Polja označena z * so obvezna!

Prijavite se na naše e-novice

Bodite obveščeni in se prijavite na naše e-novice

© 2016 - 2021

Fakulteta za komercialne in poslovne vede

, vse pravice pridržane. | Piškotki