Seminar -> Obračun plač z računovodskim programom MiniMAX

Seminar -> Obračun plač z računovodskim programom MiniMAX

Vabimo vas na seminar v okviru prakse z naslovom Obračun plač z računovodskim programom MiniMAX v izvedbi doc. dr. Tatjane Dolinšek. Seminar bo v sredo. 12. junija 2024 ob 16:30.

V okviru seminarja bo predstavljena metodologija obračuna plač in ostalih izplačil zaposlenim (npr. regres, bonitete, službene poti …)  s spletnim računovodskim programom MiniMAx, ki ga je FKPV dobila v uporabo od podjetja Saop, d. o. o.. To je eden izmed najbolj razširjenih programov za vodenje poslovnih knjig med malimi in srednjimi podjetji in ga trenutno uporablja več kot 50.000 podjetij v Sloveniji. Seminar je usmerjen v praktično delo in je namenjen za študentom vseh študijskih programov. Vsak študent bo pridobil brezplačno licenco do uporabe tega programa, zato je potrebna predhodna prijava.  Seminar bo potekal na hibriden način (v živo v Celju in na daljavo) in bo trajal 4 ure.

Prijava na spodnjem obrazcu. Seminar je eden izmed seminarjev, ki jih lahko študenti opravijo v okviru seminarjev obvezne prakse, udeležijo pa ga lahko tudi drugi študenti FKPV. S prijavo na seminar se kandidat zaveže, da se bo seminarja zares udeležil. Če se seminarja kljub prijavi ne udeleži, izgubi pravico za opravljanje seminarja v tekočem študijskem letu. Udeležba na seminarju je za študente FKPV brezplačna.

Prijava:
 Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da FKPV interno hrani in uporabi moj e-mail za namen neposrednega trženja in promocije, interne analize ter statistične obdelave. Za Izbris podatkov nam pošljete zahtevo na e-mail dodiplomski@fkpv.si. Vaši podatki bodo obravnavani v skladu z uredbo GDPR.
Več v rubriki Politika zasebnosti.
Polja označena z * so obvezna!

Prijavite se na naše e-novice

Bodite obveščeni in se prijavite na naše e-novice

© 2016 - 2024

Fakulteta za komercialne in poslovne vede

, vse pravice pridržane. | Piškotki