Seminar ▶️ Kakovostni podatki za raziskovanje

Seminar ▶️ Kakovostni podatki za raziskovanje

Vabimo vas na seminar Kakovostni podatki za raziskovanje, ki bo 31. 1. 2024 od 16.30 do 19.45, online, v izvedbi mag. Petre Vovk Škerl.

Predavanje Kakovostni podatki za raziskovanje je drug v seriji seminarjev, v okviru katerih se bodo študenti opolnomočili z znanji za pripravo strokovnih del, kot so seminarske in zaključne naloge v času študija oziroma najrazličnejša poročila v kasnejši poslovni praksi. Na omenjenem predavanju bodo poudarek na primarnih virih in načinih njihovega pridobivanja:

  • razumevanje teoretičnega ozadja kot izhodišče za pridobivanje podatkov
  • primarni in sekundarni podatki, viri in načini pridobivanja podatkov
  • priprava orodja za pridobivanje podatkov (priprava vsebine vprašalnika za intervju, anketo; spletni vprašalnik)
  • delo v skupinah po 2 študenta: priprava vsebine vprašalnika, oblikovanje spletnega vprašalnika

Prijava na spodnjem obrazcu. Seminar je eden izmed seminarjev, ki jih lahko študenti opravijo v okviru seminarjev obvezne prakse, udeležijo pa ga lahko tudi drugi študenti FKPV. S prijavo na seminar se kandidat zaveže, da se bo seminarja zares udeležil. Če se seminarja kljub prijavi ne udeleži, izgubi pravico za opravljanje seminarja v tekočem študijskem letu. Udeležba na seminarju je za študente FKPV brezplačna. Seminar traja 4 ure.

Prijava:
 Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da FKPV interno hrani in uporabi moj e-mail za namen neposrednega trženja in promocije, interne analize ter statistične obdelave. Za Izbris podatkov nam pošljete zahtevo na e-mail dodiplomski@fkpv.si. Vaši podatki bodo obravnavani v skladu z uredbo GDPR.
Več v rubriki Politika zasebnosti.
Polja označena z * so obvezna!

Prijavite se na naše e-novice

Bodite obveščeni in se prijavite na naše e-novice

© 2016 - 2024

Fakulteta za komercialne in poslovne vede

, vse pravice pridržane. | Piškotki