Okrogla miza: Izkušnje in izzivi organizatorjev socialne mreže in menedžmenta socialnih dejavnosti

Okrogla miza: Izkušnje in izzivi organizatorjev socialne mreže in menedžmenta socialnih dejavnosti

■ Perspektive izobraževanja in zaposlovanja
■ Kako usposobiti kadre, ki bi zagotavljali kakovostne storitve s področja socialnih dejavnosti

Vabimo vas na okroglo mizo Izkušnje in izzivi organizatorjev socialne mreže in menedžmenta socialnih dejavnosti, ki bo 11. junija 2024, od 16.30 do 18.30 v prostorih FKPV, Lava 7, Celje. Dogodek bo organiziran v hibridni obliki.

Na okrogli mizi bodo sodelovali tudi študentje, sedanji in nekdanji, s svojimi uspešnimi zgodbami.

Predstavitev govornikov:
Mag. Gabrijela Hauptman je predavateljica na višješolskem študijskem programu Organizator socialne mreže in je avtorica ter soavtorica več učbenikov.  Po izobrazbi je učiteljica angleščine, višja knjižničarka, profesorica pedagogike in magistrica znanosti Management v izobraževanju. Poleg poučevanja in vodenja šolske knjižnice je deset let opravljala delo šolske svetovalne delavke – pedagoginje v osnovni šoli,  šestnajst let pa je bila ravnateljice osnovne šole, katere sestavni del je tudi Podružnica s prilagojenim programom.

Doc. dr. Bojan Macuh je po osnovni izobrazbi profesor sociologije in slovenščine, magister sociologije in doktor edukacijskih ved. Je docent s področja sociologije. Poznan je kot avtor in soavtor več znanstvenih in strokovnih monografij in visokošolskih učbenikov. Izvaja delavnice za različna področja. S prispevki je sodeloval na več mednarodnih znanstvenih konferencah.

Okroglo mizo organizirata Fakulteta za komercialne in poslovne vede in Abitura, ob 20. obletnici delovanja FKPV.

__________________

Prijava:

 v živo (FKPV, Lava 7, Celje) na daljavo preko Zooma
 Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da FKPV interno hrani in uporabi moj e-mail za namen neposrednega trženja in promocije, interne analize ter statistične obdelave. Za Izbris podatkov nam pošljete zahtevo na e-mail dodiplomski@fkpv.si. Vaši podatki bodo obravnavani v skladu z uredbo GDPR.
Več v rubriki Politika zasebnosti.
Polja označena z * so obvezna!

Logo FKPV Abitura bel

Prijavite se na naše e-novice

Bodite obveščeni in se prijavite na naše e-novice

© 2016 - 2024

Fakulteta za komercialne in poslovne vede

, vse pravice pridržane. | Piškotki