Sodelovanje na poslovni borzi CONVENTA

Sodelovanje na poslovni borzi CONVENTA
Že 13. leto zapored Kongresni urad Slovenije in agencija Toleranca marketing v sodelovanju s številnimi partnerji, pripravljajo poslovno borzo CONVENTA. Borza je namenjena predstavitvi ponudnikov kongresnih storitev t.i. Nove Evrope. Hoteli, kongresni centri, DMC agencije in kongresni uradi iz 15 držav bodo svojo ponudbo predstavili izbranim vabljenim gostom – predstavnikom agencij in podjetij, ki organizirajo dogodke. Namen vsakoletne borze je spodbuditi organizatorje dogodkov iz cele Evrope in širše, da svoje dogodke organizirajo v regiji jugovzhodne oz. Nove Evrope.
Conventa je bila ena redkih poslovnih borz, ki se je odvila v živo v letu 2020 in ena prvih, ki bo potekala v živo v letu 2021!

Koronsko leto seveda prinaša za organizatorje posebne izzive in dodatne naloge. 
Veseli bodo, če se boste pridružili ekipi organizatorjev in po svojih močeh prispevali, da se bo Slovenija tudi tokrat izkazala kot izvrstna in zaupanja vredna gostiteljica. Zagotovijo vam lahko, da boste pridobili nove izkušnje in znanja, ki vam bodo koristila, če boste svojo karierno pot nadaljevali v turizmu ali industriji srečanj.
Dogodek bo letos potekal avgusta in sicer 25. in 26. avgusta 2021 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani27.8. bo sledil še izobraževalni dogodek Conventa Crossover, festival dogodkov in izkustvenega marketinga. Okvirni program Convente je objavljen na spletni strani: https://conventa.si/programme/
Študentsko pomoč potrebujejo pri sprejemu udeležencev, na garderobi, pri registraciji, pri kontroli vstopa (imenskih priponk), pri usmerjanju udeležencev,… 
Okvirni urnik dela:
Obvezno delo:
25.8. – 07.30 – 17.30  
26.8. – 08.00 – 18.30 
Opcijsko delo:
24.8. – 18.00 – 22.00 (večerni sprejem GH Union)
25.8. – 18.00 – 22.00 (večerni sprejem Ljubljanski grad)
Delo je mišljeno kot prostovoljno,  v zameno vam organizator zagotavlja odlično izkušnjo na področju kongresne organizacije. Dosedanje izkušnje naših študentov so bile odlične. V času Convente bodo poskrbeli za kosilo. Po dogodku vam bodo poslali potrdilo o delu na Conventi, ki ga na fakulteti lahko uporabite kot del potrdila za prakso.
Če vas sodelovanje zanima ali če potrebujete dodatne informacije, prosim kontaktirajte doc. dr. Eleno Marulc na elena.marulc@siol.net ali 041 372 618 do četrtka, 8. julija.
V mail napišite:
ime in priimek
 
letnik študija
 
smer študija
 
mail
 
telefon
 
ali vas zanima tudi opcijsko delo (poleg obveznega dela)
 
 
Podatke zainteresiranih študentov bomo posredovali organizatorju, ki bo kontaktiral študente.

Prijavite se na naše e-novice

Bodite obveščeni in se prijavite na naše e-novice

© 2016 - 2022

Fakulteta za komercialne in poslovne vede

, vse pravice pridržane. | Piškotki