Sodelovanje na poslovni borzi CONVENTA

Sodelovanje na poslovni borzi CONVENTA

Že 15. leto zapored bo v Ljubljani mednarodna poslovna borza Conventa.

Borza je namenjena predstavitvi ponudnikov kongresnih storitev iz regije. Hoteli, kongresni centri, DMC agencije in kongresni uradi iz 14 držav bodo svojo ponudbo predstavili izbranim vabljenim gostom – predstavnikom agencij in podjetij, ki organizirajo dogodke. Le-ti prihajajo iz več kot 35 držav.

Namen vsakoletne borze je spodbuditi organizatorje dogodkov iz cele Evrope in širše, da svoje dogodke organizirajo v regiji jugovzhodne oz. Nove Evrope. Organizatorji dogodka bodo veseli, če se jim boste pridružili in po svojih močeh prispevali, da se bo Slovenija tudi tokrat izkazala kot izvrstna in zaupanja vredna gostiteljica. Zagotavljajo vam, da boste pridobili nove izkušnje in znanja, ki vam bodo koristila, če boste svojo karierno pot nadaljevali v turizmu ali industriji srečanj.

Dogodek bo potekal od 31.1. do 2.2. 2023 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

31. januarja 2023 bo izobraževanje za študente »Future Leaders Forum«. Namenjen je študentom, ki jih zanima področje kongresnega turizma oz. industrije srečanj. Udeležba je brezplačna, prijavnica je dostopna na spletni strani. Prijavite se!

-> Celoten program Convente

Poleg sodelovanja na Future Leaders Forumu, vas organizatorji vabijo, da kot prostovoljci sodelujete pri sprejemu udeležencev, registraciji, pri kontroli vstopa, usmerjanju udeležencev. Na ta način boste najbolje spoznali, kako poteka organizacija poslovne borze.

Okvirni urnik dela:

Obvezno:

  • 1.2. – 07.30 – 17.00
  • 2.2. – 08.00 – 18.30

Opcijsko:

  • 31.1. – 18.00 – 22.00 (večerni sprejem Grand Plaza Hotel Ljubljana)
  • 1.2. – 18.00 – 22.00 (večerni sprejem Cankarjev dom)

Delo je mišljeno kot prostovoljno, v zameno vam bo organizator prireditve zagotovil odlično izkušnjo na področju kongresne organizacije.

V času Convente bodo poskrbeli za kosilo. Po dogodku vam bodo poslali potrdilo o delu na Conventi.

Če vas sodelovanje zanima, pošljite mail dr. Eleni Marulc (elena.marulc@siol.net) najkasneje do ponedeljka,  19. 12. 2022. Pripišite kdaj imate čas glede na gornji urnik.

V mail napišite:
ime in priimek
 
letnik študija
 
smer študija
 
mail
 
telefon
 
ali vas zanima tudi opcijsko delo (poleg obveznega dela)
 
 
Podatke zainteresiranih študentov bomo posredovali organizatorju, ki bo kontaktiral študente.

Prijavite se na naše e-novice

Bodite obveščeni in se prijavite na naše e-novice

© 2016 - 2023

Fakulteta za komercialne in poslovne vede

, vse pravice pridržane. | Piškotki