Sodelovanje v raziskavi AHOS

brez-naslova

Vabimo vas, da sodelujete v raziskavi o aktivnem življenjskem slogu olimpijcev, paraolimpijcev in vrhunskih športnikov. Spoznati želimo, v kakšnem obsegu se v športno gibalne aktivnosti vključujejo nekdanji športniki, kaj bi v telesne aktivnosti pritegnilo športnike po končani karieri in pripraviti smernice za spodbujanje aktivnega življenjskega sloga športnikov po končani karieri.

Raziskava je del evropskega projekta Erasmus+ šport Aktivni in zdravi olimpijci in paraolimpijci, katerega nosilec je Fakulteta za komercialne in poslovne vede, partnerji pa so Olimpijski komite Slovenije, Fakulteta za šport iz Poljske in organizacija Dajte ni krilja iz Makedonije.

Če se strinjate z zbiranjem podatkov, ki so anonimni in jih bomo obdelali in objavili z namenom, da bi izboljšali podpore športnim aktivnostim po tekmovalni karieri, začnite z reševanjem vprašalnika na naslednji povezavi VPRAŠALNIK.

logo-nov-fkpv   jozefpilsudskiuniversityofphysicaleducationinwarsaw-logo oks-znak_slovenija-oks-zsz-si_lezece_rgblogo_400x400

Prijavite se na naše e-novice

Bodite obveščeni in se prijavite na naše e-novice

© 2016 - 2023

Fakulteta za komercialne in poslovne vede

, vse pravice pridržane. | Piškotki