Vabljena predavanja: Pregled spletnih trendov in osnovnih oglaševalskih orodij (Google Adwords in Google Analytics) – Miha Jamšek

Vabljena predavanja: Pregled spletnih trendov in osnovnih oglaševalskih orodij (Google Adwords in Google Analytics) – Miha Jamšek
Vabimo vas na vabljena predavanja z naslovom Pregled spletnih trendov in osnovnih oglaševalskih orodij (Google Adwords in Google Analytics),  ki jih bo izvedel Miha Jamšek iz Goclick-a.
Predavanja bodo na sedežu FKPV v Celju, 11. januarja 2018 ob 16.30 v predavalnici I/C.
 

Če ste lastnik spletne strani ali se ukvarjate s spletnim marketingom, smo za vas pripravili odlično predavanja, kjer boste spoznali ali nadgradili svoj digitalni nastop. Če želite sprejemati boljše poslovne odločitve in optimizirati uporabniško izkušnjo na spletni strani, prilagoditi spletno stran za obiskovalce ali pridobiti različne informacije o obiskovalcih spletne strani se nam pridružite.

Vsebina predavanja

  • Pregled osnovnega nakupnega procesa kupca in spletnih trendov
  • Pregled osnovnih oglaševalskih orodij (oglaševalskih – Google Adwords + analitičnih – Google Analytics)
  • Hiter praktični del: uporaba orodja Keyword Planner in Google Analytics

Prijava na vabljena predavanja:

 Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da FKPV interno hrani in uporabi moj e-mail za namen neposrednega trženja in promocije, interne analize ter statistične obdelave. Za Izbris podatkov nam pošljete zahtevo na e-mail dodiplomski@fkpv.si. Vaši podatki bodo obravnavani v skladu z uredbo GDPR. Več v rubriki Politika zasebnosti.
Polja označena z * so obvezna!

Prijavite se na naše e-novice

Bodite obveščeni in se prijavite na naše e-novice

© 2016 - 2023

Fakulteta za komercialne in poslovne vede

, vse pravice pridržane. | Piškotki