Vabljeni na 18. Festival prostovoljstva

Vabljeni na 18. Festival prostovoljstva

Vabimo vas, da se nam pridružite na osrednjem dogodku 18. Festivala prostovoljstva v petek, 21. aprila 2023, ob 11. uri, v atriju Celjskega mladinskega centra. MCC v okviru Informacijske točke Evropske unije EUROPE DIRECT Savinjska, v sodelovanju z Mestno občino Celje, tradicionalno pripravlja festival, ki slavi nesebična dela in brezplačne ure, ki jih prostovoljci namenjajo tistim, ki so potrebni pomoči.

Na dogodku organizatorji pripravljamo zanimiv kulturni program, na katerem bodo nastopili Vrtec Zarja, učenci Srednje zdravstvene šole Celje, učenci Osnovne šole Ljubečna, učenci klavirja in harmonike ter Trobilni ansambel Glasbene šole Celje. Poleg tega bosta udeležence nagovorila župan MOC, gospod Matija Kovač ter direktorica mladinskega centra, ga. Sonja Majcen, čaka pa nas tudi podelitev zahval in priznanj sodelujočim v natečaju za Naj prostovoljca leta 2022. V okviru tržnice prostovoljstva pa se bodo zbranim predstavila društva in zavodi z območja Celja. To so Škofijska Karitas Celje, Ljudska univerza Celje, Socio, Hospic, Tehnopark Celje, svoje delo pa bodo predstavili tudi celjski gasilci in vojaki.

Vsi udeleženci bomo s skupnimi močmi s svojimi prstnimi odtisi ustvarili tudi Drevo prostovoljstva, ki bo krasilo naš mladinski center v naslednjih mesecih.

Lepo vabljeni!

Prosimo za potrditev udeležbe na naslov: samanta.hadziczavski@mc-celje.si ali preko telefonske številke: 031 774 702 do četrtka, 6. aprila 2023.

Prijavite se na naše e-novice

Bodite obveščeni in se prijavite na naše e-novice

© 2016 - 2023

Fakulteta za komercialne in poslovne vede

, vse pravice pridržane. | Piškotki