Vpis v bazo prostovoljcev za pomoč ranljivim skupinam

Vpis v bazo prostovoljcev za pomoč ranljivim skupinam

Rdeči Križ Slovenije (območna enota Celje) s pomočjo Celjskega mladinskega centra poziva vse mlade, da se angažirajo in vpišejo v bazo prostovoljcev za pomoč najbolj ranljivim (starejšim, kronično bolnim ipd.) v povezavi z epidemijo Korona virusa.
Vpis v bazo poteka s pomočjo Celjskega mladinskega centra, navodila pri izvajanju prostovoljnega dela pa vam bo posredoval Rdeči Križ Slovenije, OE Celje. Delo se bo izvajalo lokalno v tvojem kraju, vsi prostovoljci pa bodo delo opravljali varno in v skladu s pravili NIJZ.
Prostovoljno delo bo zajemalo: dostava hrane ranljivim skupinam in pomoč pri delitvi le te; dostava zdravil za starejše in kronično bolne ljudi v tvojem kraju in seveda še kakšna dodatna naloga, ki se bo pojavila glede na potrebe.

Vpišete se lahko na spletnem obrazcu:

https://docs.google.com/forms/d/11uadR98KUvMhg7tCpDrMSIGCgsVHbumKSutUC7-pk5M/viewform?fbclid=IwAR1TPZCUmF4lt2bZ4D35t7M1muzp1pd3uFI-mWEvwi8rufyMDH_BwPz3gz0&edit_requested=true

Pri aktiviranju prosimo ne pozabite, da se iščejo mlajši in zdravi prostovoljci in da je treba upoštevati vsa pravila NIJZ (umivanje rok, primerna razdalja…). Pogoj je starost več kot 18 let, da si popolnoma zdrav/a i in v zadnjih 14 dneh nisi potoval/a po svetu.

 

Prijavite se na naše e-novice

Bodite obveščeni in se prijavite na naše e-novice

© 2016 - 2024

Fakulteta za komercialne in poslovne vede

, vse pravice pridržane. | Piškotki