Zaključek projekta Nadgradnja KC FKPV

Zaključek projekta Nadgradnja KC FKPV

Letos se je zaključil projekt Nadgradnja Kariernega centra FKPV, za katerega smo sredstva pridobili na javnem razpisu MIZŠ za za sofinanciranje tovrstnih projektov v obdobju 2015-2020. V petih letih smo dosegli in presegli vse cilje, načrtovane v prijavi projekta. Zaradi velikega zanimanja študentov bomo s poglabljanjem dejavnosti Kariernega centra nadaljevali tudi po izteku projekta.

V letu, zaznamovanem z epidemijo, smo številne aktivnosti (zlasti usposabljanja in karierna svetovanja) izvajali na daljavo prek videokonferenčnega sistema. Te možnosti nameravamo ohraniti in ponujati tudi v prihodnje.

Nadaljevali bomo tudi z vsemi aktivnostmi, ki smo jih vzpostavili v preteklih letih. Še naprej bomo več pozornosti namenjali težje zaposljivim osebam, posredovali bomo pri delodajalcih za opravljanje prakse in počitniškega dela, organizirali  bomo obiske podjetji, delavnice in izobraževanja pa bodo vsebinsko usmerjena v vsebine, ki jih pričakujejo delodajalci. Študentom bomo še naprej nudili individualno analizo osebnostih lastnosti in svetovanje.

Z raznovrstnimi dejavnostmi bomo študentom in diplomantom zagotavljali celostno podporo na njihovi študijski in karierni poti.

kc-logoti

Prijavite se na naše e-novice

Bodite obveščeni in se prijavite na naše e-novice

© 2016 - 2024

Fakulteta za komercialne in poslovne vede

, vse pravice pridržane. | Piškotki