DAN OSEBNIH SPOZNANJ 2023

DAN OSEBNIH SPOZNANJ 2023

Karierno obarvan – Dan osebnih spoznanj

DELO ISKATI, DELO DAJATI

Kako zapleteno je danes delo iskati in delo dajati? O novih razmerjih na trgu dela bodo spregovorili lastnik enega najhitreje rastočih tehnoloških podjetij v srednji Evropi, izkušen vodja kadrovske službe, direktorji in direktorice zanimivih zavodov in ustanov.

Kdo bo uspešnejši pri pridobivanju kadrov v prihodnosti? Kakšne nove sposobnosti bomo pričakovali od novih sodelavcev? Bo vse več tistih, ki bomo delo dajali sami sebi? Kaj pravzaprav iščejo delodajalci in kako se lahko pričakovanjem na spremenjenem trgu dela prilagodimo z izobraževanjem, izkušnjami in lastnimi drznimi koraki?

Na tovrstna vprašanja iščemo odgovore na okrogli mizi.

PRIJAVITE SE!

2. oktobra 2023 ob 16.30

Z nami bodo Tine Prislan, lastnik podjetja Brihteja, Marko Cvetko, vodja kadrovske službe v Cinkarni, d. d., Sonja Majcen, direktorica Mladinskega centra Celje, Suzi Kvas, direktorica Zavoda Socio in Andrej Geršak, direktor Abiture in Fakultete za komercialne in poslovne vede. Okroglo mizo bo vodila Mojca Krajnc.

Že tradicionalni Dan osebnih spoznanj je prvo javno predavanje novega študijskega leta. Odprto je za vse! Udeležite se ga lahko v živo, v prostorih Abiture in FKPV na Lavi 7 v Celju, ali pa ga spremljate prek digitalnih kanalov na daljavo.

Prijava je obvezna, vključevanje v debato je zaželeno.

Letošnji Dan odprtih spoznanj je tudi naš Karierni dan. Pripravljamo ga v sodelovanju z delodajalci, Kariernim centrom in Skupnostjo višjih strokovnih šol Slovenije.

Vabljeni!

Prijavite se na naše e-novice

Bodite obveščeni in se prijavite na naše e-novice

© 2016 - 2024

Fakulteta za komercialne in poslovne vede

, vse pravice pridržane. | Piškotki