Seminar -> Uspešna priprava strokovnih del

Seminar -> Uspešna priprava strokovnih del
Na FKPV bo organiziran online seminar Uspešna priprava strokovnih del, 6. 11. 2023 od 16.30 do 19.45, v izvedbi mag. Petre Vovk Škerl.

 

Predavanje Uspešna priprava strokovnih del je prvi v seriji seminarjev, v okviru katerih se bodo študenti opolnomočili z znanji za pripravo strokovnih del, kot so seminarske in zaključne naloge v času študija oziroma najrazličnejša poročila v kasnejši poslovni praksi. Na omenjenem predavanju bodo predstavljena strokovna dela na splošno, njihovo nastajanje in interpretacija ugotovitev:

  • pregled in struktura strokovnih del
  • značilnosti standardnih poglavij strokovnih del (uvod, opredelitev problema, namen, cilji, hipoteze/raziskovalna vprašanja, metode dela, sklep, povzetek)
  • ključne ugotovitve kot podlaga za odločanje
  • sodelovanje z mentorjem
  • delo v skupinah po 2 študenta: oblikovanje standardnih poglavij

Četudi je Strokovna praksa predmet 3. letnika, študentom svetujemo, da se seminarjev za prakso udeležijo čim prej (če je le mogoče že v 1. letniku), saj jim bodo pridobljena znanja predvsem pa spretnosti koristila že tekom študija, ko bodo pri mnogih predmetih morali pripraviti seminarske naloge.

Prijava na spodnjem obrazcu. Seminar traja 4 ure. Seminar je eden izmed seminarjev, ki jih lahko študenti opravijo v okviru seminarjev obvezne prakse, udeležijo pa ga lahko tudi drugi študenti FKPV. Dan pred dogodkom prijavljeni študentje prejmejo povezavo do dogodka. S prijavo na seminar se kandidat zaveže, da se bo seminarja zares udeležil. Če se seminarja kljub prijavi ne udeleži, izgubi pravico za opravljanje seminarja v tekočem študijskem letu. Udeležba na seminarju je za študente FKPV brezplačna.

PRIJAVA:

 Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da FKPV interno hrani in uporabi moj e-mail za namen neposrednega trženja in promocije, interne analize ter statistične obdelave. Za Izbris podatkov nam pošljete zahtevo na e-mail dodiplomski@fkpv.si. Vaši podatki bodo obravnavani v skladu z uredbo GDPR. Več v rubriki Politika zasebnosti.
Polja označena z * so obvezna!

Prijavite se na naše e-novice

Bodite obveščeni in se prijavite na naše e-novice

© 2016 - 2023

Fakulteta za komercialne in poslovne vede

, vse pravice pridržane. | Piškotki