Informativni dan

Informativni dan

Če iščete karierno pot, ki vas bo navdušila, ste na pravem mestu! Vabimo vas na naš informativni dan, kjer boste spoznali programe Komerciala, Poslovna informatika, Varnostni menedžment in Turizem.

Naši programi so oblikovani tako, da se prilagodijo hitremu tempu sodobnega življenja in vam omogočajo, da razvijete pomembne spretnosti, ki vam bodo pomagale uspeti na vašem izbranem področju. Od uporabe informacijskih tehnologij za poslovanje do strategij vodenja komercialnih podjetij in varnostnega načrtovanja, naši programi vas bodo pripravili na vse izzive in priložnosti, ki jih prinaša sodobni poslovni svet.

Z vpisom na FKPV imate ogromno dodatnih možnosti – sodelujete lahko pri projektih, ki so povezani s praktičnimi problemi v industriji in se udeležujete dogodkov, ki vam omogočajo, da razvijete svoje spretnosti in mrežite z drugimi študenti.

Pridružite se nam na našem online informativnem dnevu in odkrijte, kako lahko naši programi pomagajo pri gradnji vaše kariere in uresničitvi vaših sanj. Prijavite se na naši spletni strani – vidimo se kmalu!

 

Pridružite se nam na informativnem dnevu, 6. junija, ob 16.30, v živo ali na daljavo.

click-right

PRIJAVA

Prijavite se na naše e-novice

Bodite obveščeni in se prijavite na naše e-novice

© 2016 - 2024

Fakulteta za komercialne in poslovne vede

, vse pravice pridržane. | Piškotki