Dan osebnih spoznanj

Dan osebnih spoznanj

Pridite na prvo izobraževalno srečanje študijskega leta 2022/23! Že tradicionalni Dan osebnih spoznanj letos usmerjamo v debato o ovinkastih poteh do izobrazbe, diplome, magisterija, doktorata. Zanimiva debata je odprta za vse. Že vpisani študentje in študentke povabite na srečanje tudi ljudi, ki o študiju še razmišljajo!

PRIJAVITE SE!

Sonja Majcen je podjetna vodja Celjskega mladinskega centra, strokovnjakinja za vodenje projektov in predavateljica. V srednji šoli je obupovala nad učenjem!  Matej Mlakar je srednjo šolo zaključil leta 1984, študij pa je končal šele 18 let kasneje. Danes je nosilec 6 študijskih predmetov, povezanih z informatiko. Prva zaposlitev Brede Perčič je bilo lektoriranje v gledališču, zdaj je ravnateljica Višje strokovne šole Abitura. Vesna Domadenik je kot študentka dvakrat na teden skrbela za fotokopije in potrdila študentom, danes je pomočnica direktorja. Marko Skarlovnik je nekoč čistil predavalnice, zdaj je nepogrešljivi organizator izobraževanja. Mojca Krajnc, priljubljena prinašalka loto sreče in voditeljica prireditev, ki bo vodila tudi naš Dan osebnih spoznanj, je diplomirana ekonomistka.    

Mrežo ljudi, povezanih z Abituro in FKPV, odlikuje izobraženost za življenje. Prav zaradi vseh ovinkov na poti od prvih razmišljanj o poklicu in o izbiri študija do današnje uspešnosti razumemo študentke in študente.

O svojih izbirah, dvomih, uspehih, povezavah in pogledih na študij in življenje bomo na prvi dan novega študijskega leta spregovorili s študentkami in študenti. Pridružite se nam na debati, polni zanimivih utrinkov in koristnih nasvetov za študij. In življenje!

Dogodek bo v veliki predavalnici Abiture in FKPV na Lavi 7 v Celju.

Pridite na pogovor v živo ali se nam pridružite na daljavo. Udeležba je brezplačna, prijava je obvezna.

Če izberete udeležbo na daljavo, boste pred začetkom dogodka prejeli link za interaktivno spremljanje dogajanja, v katerega se boste lahko vključili tudi s svojimi mnenji in vprašanji.

 

Prijavite se na naše e-novice

Bodite obveščeni in se prijavite na naše e-novice

© 2016 - 2024

Fakulteta za komercialne in poslovne vede

, vse pravice pridržane. | Piškotki