Gost na FKPV in seminar v okviru prakse: mag. Kocuvan Danijela (Raziskava trga – ključ do kupcev)

Gost na FKPV in seminar v okviru prakse: mag. Kocuvan Danijela (Raziskava trga – ključ do kupcev)

Vabimo vas na online predavanje strokovnjakinje iz prakse – mag. Kocuvan Danijele, ki bo pri predmetu Menedžment nabave in prodaje izvedla predavanja na temo Raziskava trga – ključ do kupcev.

Predavanje bo 1. 2. 2022, ob 16.30 in bo trajalo 2 šolski uri.

O PREDAVATELJICI:
Vodja projektov, predavateljica, mentorica za podjetnike, strokovnjakinja za marketing. Več.

PREDAVANJA KOT SEMINAR O PRAKSI:
Predavanje se šteje za 2 uri seminarjev, ki jih lahko študenti opravijo v okviru seminarjev obvezne prakse, udeležijo pa ga lahko tudi drugi dodiplomski in podiplomski študenti FKPV. Za udeležbo se je potrebno prijaviti na spodnjem obrazcu. Dan pred dogodkom prijavljeni študentje prejmejo povezavo do dogodka. S prijavo na seminar se kandidat zaveže, da se bo seminarja zares udeležil. Če se seminarja kljub prijavi ne udeleži, izgubi pravico za opravljanje seminarja v tekočem študijskem letu.

PRIJAVA:

 Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da FKPV interno hrani in uporabi moj e-mail za namen neposrednega trženja in promocije, interne analize ter statistične obdelave. Za Izbris podatkov nam pošljete zahtevo na e-mail dodiplomski@fkpv.si. Vaši podatki bodo obravnavani v skladu z uredbo GDPR. Več v rubriki Politika zasebnosti.
Polja označena z * so obvezna!

Foto: Barbara Reya

Prijavite se na naše e-novice

Bodite obveščeni in se prijavite na naše e-novice

© 2016 - 2022

Fakulteta za komercialne in poslovne vede

, vse pravice pridržane. | Piškotki