Izšla je prva številka strokovne revije POSLOVNA SPOZNANJA (in vabilo za sodelovanje)

Izšla je prva številka strokovne revije POSLOVNA SPOZNANJA (in vabilo za sodelovanje)

Letos FKPV praznuje 20. obletnico delovanja in veseli nas, da je eden izmed načinov obeležitve tega jubileja tudi izdaja lastne strokovne revije Poslovna spoznanjaGre za e-revijo, ki je izšla prav v tem tednu, dostopna pa je na spletni strani fakultete – povezava.

Ideja za revijo se je razvijala leta, vendar je bilo do njene realizacije potrebno izvesti kar nekaj korakov. Eden izmed njih je bil vsebine revije, ki bi pritegnila čim širši krog deležnikov, ki bodo aktivno sodelovali pri njenem ustvarjanju, kot tudi pri implementaciji le-te. Vsebina strokovne revije je interdisciplinarno zasnovana in pokriva različna študijska področja, ki jih izvajamo na FKPV in Abituri: področje komerciale, poslovne informatike, turizma, gostinstva, varnostnega menedžmenta, socialnega menedžmenta in ostala področja poslovnih ved. Pričakujemo, da bomo z njo krepili lastno razvojno raziskovalno delo, predstavljali strokovne rešitve za širšo javnost in na ta način povečali našo prepoznavnost v slovenskem okolju.

V prvi številki smo članke pripravili zaposleni predavatelji in študentje ter diplomantje FKPV, za vse prihodnje izdaje pa se obračamo tudi na vas. Vljudno vas vabimo, da se aktivno vključite z objavo samostojnega strokovnega članka.

Vse ostale informacije so na voljo na spletni strani – povezava.

Veseli bomo, če se boste odzvali našemu povabilu,
doc. dr. Bojan Macuh, glavni urednik revije
doc. dr. Tatjana Dolinšek, dekanja FKPV
in uredniški odbor

Prijavite se na naše e-novice

Bodite obveščeni in se prijavite na naše e-novice

© 2016 - 2023

Fakulteta za komercialne in poslovne vede

, vse pravice pridržane. | Piškotki