Izvedba študijskega procesa v š.l. 2021/22

Izvedba študijskega procesa v š.l. 2021/22

Spoštovani študenti/spoštovane študentke,

začenjamo z novim študijskim letom, ki bo zaznamovano na podoben način, kot preteklo študijsko leto, torej s prilagoditvijo študijskega procesa glede na trenutne epidemiološke razmere. Ker vam želimo omogočiti zdravo in varno študijsko okolje je Senat FKPV, 23. 9. 2021, sprejel sklep, da se celoten pedagoški (študijski) proces v zimskem semestru oz. do izboljšanja epidemioloških razmer, povezanih s COVID-19, izvaja na daljavo preko e-učilnice s pomočjo videokonferenčnega sistema BigBlueButton (BBB).

Urniki bodo objavljeni predvidoma v ponedeljek v spletnem referatu pod rubriko Urniki 2021/22. Kot boste razbrali iz urnika, je študijski proces do 31. 1. 2022 pripravljen kot študij na daljavo, od februarja 2022 dalje pa je predvidena kombinirana izvedba študija.

V prihodnjih mesecih bomo skrbno spremljali epidemiološko sliko in navodila NIJZ ter MIZŠ in v kolikor se bodo razmere izboljšale in nam omogočale izvedbo predavanj tudi v živo, bomo ponovno prešli na kombiniran način poučevanja.

Upamo, da boste to našo odločitev sprejeli z razumevanjem in da bomo skupaj, v skrbi za naše in vaše zdravje, to študijsko leto uspešno zaključili.

Prijavite se na naše e-novice

Bodite obveščeni in se prijavite na naše e-novice

© 2016 - 2024

Fakulteta za komercialne in poslovne vede

, vse pravice pridržane. | Piškotki