Jesenske spletne srede z Radošem Skrtom

Jesenske spletne srede z Radošem Skrtom

Abitura 30 let – IZOBRAŽUJEMO ZA ŽIVLJENJE

Ljudem, ki vedo, da se študij ne začne in konča na šolskih vratih, s ponosom podarjamo brezplačni ciklus seminarjev za boljše upravljanje spletnega sveta. Z učinki v realnosti!

V sodelovanju z mag. Radošem Skrtom, priznanim strokovnjakom in izkušenim praktikom za SEO – Optimizacijo spletnih strani, Facebook in Google oglaševanje, vas ob 30-letnici svojega delovanja vabimo na 4 tematska predavanja, ki bodo v veliki predavalnici na sedežu FKPV, Lava 7, Celje in online v času od 16.30 do 18.00.

7. september: Osnove internetnega marketinga
14. september: Optimiziraj svojo spletno stran
21. september: S Facebook oglasi do zaslužka
28. september: Iskalni marketing in Google Ads oglasi

Vzemite darilo. Pričakujte uporabno znanje. Brezplačno je. Prijavite se!

Predavanja se upoštevajo tudi kot seminarji v okviru prakse.

Prijava 7. septembra: Osnove internetnega marketinga 14. septembra: Optimiziraj svojo spletno stran 21. septembra: S Facebook oglasi do zaslužka 28. septembra: Iskalni marketing in Google Ads oglasi za cel ciklus predavanj (7., 14., 21. in 28. 9.)

 * Strinjam se s splošnimi pogoji

 * Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da FKPV interno hrani in uporabi podatke za namen neposrednega trženja in promocije, interne analize ter statistične obdelave. Za Izbris podatkov nam pošljete zahtevo na e-mail vesna.domadenik@fkpv.si. Vaši podatki bodo obravnavani v skladu z uredbo GDPR. Več v rubriki Politika zasebnosti.
Polja označena z * so obvezna!

Prijavite se na naše e-novice

Bodite obveščeni in se prijavite na naše e-novice

© 2016 - 2023

Fakulteta za komercialne in poslovne vede

, vse pravice pridržane. | Piškotki