Mednarodna konferenca o participaciji mladih

Mednarodna konferenca o participaciji mladih

Celjski mladinski center, ki je koordinator projekta APEL pod okriljem programa Erasmus +, vabi vaše študente na Mednarodno konferenco o participaciji mladih, ki se bo odvijala 9. decembra 2021 v Narodnem domu, v Celju, s pričetkom registracije ob 8.30. V prvem delu bodo študenti izvedeli več o projektu APEL, njegovih ciljih in rezultatih. Glavni fokus konference pa je na drugem delu, kjer bodo študenti razdeljeni v tri skupine ter z mednarodnim trenerjem izvedli delavnico. Na tej delavnici bodo skupaj izpostavili lokalne probleme, ki jih mladi želijo nagovoriti v lokalni skupnosti ter zanje pripravili možne rešitve. Mednarodni trener bo pri izvedbi delavnice uporabil  APEL Y.O.C.O. kartice, ki smo jih razvili v okviru projekta. Po delavnici pa bodo študenti imeli tudi dialog z lokalnimi oblikovalci politik.

Vsi študenti, ki bi se želeli udeležiti mednarodne konference, morajo biti prisotni med 8.30 in 13.30 uro ter se obvezno predhodno prijavi tukaj: https://forms.gle/S5Lm9DWT19GqS3Zn6. Prav tako je za udeležbo na konferenci potrebno izpolnjevati PCT pogoj, ki ga bodo študenti morali ob registraciji tudi predložiti v pogled.

Na kraju dogodka bodo nudili testiranje na koronavirus. Testiranje bo potekalo približno uro in pol pred registacijo, torej od 7:00 dalje. Testiranje bodo omogočili samo prijavljenim kandidatom.

Prijavite se na naše e-novice

Bodite obveščeni in se prijavite na naše e-novice

© 2016 - 2022

Fakulteta za komercialne in poslovne vede

, vse pravice pridržane. | Piškotki