Okrogla miza: TURIZEM – IZOBRAŽEVANJE – ZAPOSLOVANJE

Okrogla miza: TURIZEM – IZOBRAŽEVANJE – ZAPOSLOVANJE

■ Kako trajnostno tržiti zdravje, ljudi in okolja?

■ Kako zagotoviti kadre v turizmu, ki bodo sposobni izvajati storitve kakovostno, gostoljubno, empatično …

_________________________________

Vabimo vas na OKROGLO MIZO, ki jo FKPV organizira ob 20. OBLETNICI DELOVANJA  

24. aprila 2024 od 16.30 do 18.30 v prostorih FKPV. Okrogla miza bo organizirana hibridno.

_________________________________

Predstavitev govornikov:

Doc. dr. Slavka Gojčič je bila deset let direktorica Term Ptuj in v tistem času pet let predsednica Skupnosti slovenskih naravnih zdravilišč.  Predava, svetuje, sodeluje v raziskovalnih projektih, vodi delavnice o trženju zdravja, poslovni komunikaciji, o implementaciji velnesa v prakso. Leta 2005 je pri GV Založba izdala prvo slovensko strokovno monografijo o velnesu. Decembra 2021 je na FKPV doktorirala. Je habilitirana predavateljica na višjih in visokih strokovnih šolah ter na magistrskem nivoju. 

Dr. Nataša Artič je od leta 2017  direktorica Srednjeevropskega izobraževalnega centra (SEIC), ki skrbi za razvoj kadrov, ki ga je ustanovila Sava turizem, danes pa ima mednarodno lastništvo več drugih izobraževalnih institucij. Pred tem je delovala kot predavateljica, organizatorica prakse, koordinatorica Erasmus + in vodja MIC na VSGT Maribor. Turizmu je zapisana že vso svojo poslovno pot.

Iztok Altbauer je že 16 let direktor Skupnosti slovenskih naravnih zdravilišč (SSNZ), v okviru ESPA (evropskega združenja naravnih zdravilišč) je zadolžen za komuniciranje in marketing. Je predstavnik SSNZ v pogajalski skupini za sprejemanje splošnega dogovora v zdravstvu. Je ambasador svetovnega velneškega dne (WWD – World Wellness day), tudi ambasador svetovnega dne za digitalno razstrupljanje (WDDD- World Digital Detox Day).

Tina Turk Lupieri je direktorica za človeške vire v  Maistra Hospitality Group na Hrvaškem. Od leta 2006 do 2009 je bila izvršna direktorica UniCredit Banke Slovenija d.d., odgovorna za upravljanje segmentov in produktov, trženje in razvoj novih produktov. Od leta 2000 do 2006 je delala kot svetovalka v multinacionalki Deloitte za CEE regijo, kjer je vodila projekte s področja strateškega in organizacijskega razvoja, preoblikovanja poslovnih procesov in prodaje. Od leta 1998 do 2000 je bila svetovalka v multinacionalki Cap Gemini Ernst & Young, kjer je sodelovala pri projektih v Budimpešti in na Dunaju na področju poslovne reorganizacije. Končala je MBA na Poslovni šoli IEDC na Bledu, diplomirala na mednarodni šoli za organizacijski razvoj in mentorstvo ISOD, ki jo vodi Aspiria, pred tem pa je diplomirala na Ekonomski fakulteti v Ljubljani.

Mag. Milena Sitar-Matelič je svetovalka na Nacionalni agenciji za mobilnost in evropske programe izobraževanja Erasmus+ ter koordinatorica iniciative Study in Slovenia. Večino svoje karierne poti pred tem je namenila turizmu – od turističnega vodenja v študentskih letih do predsednice uprave turističnega podjetja Kompas Celje d.d. Od 2008 predava na več fakultetah in višjih šolah, sodeluje na mednarodnih konferencah, izobraževalnih sejmih ter delavnicah za usposabljanja ter izobraževanje mladih v Evropski komisiji in MVZI.

Na okrogli mizi bodo sodelovali tudi študentje, sedanji in nekdanji, s svojimi uspešnimi zgodbami.

_________________________________

Prijava:
 Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da FKPV interno hrani in uporabi moj e-mail za namen neposrednega trženja in promocije, interne analize ter statistične obdelave. Za Izbris podatkov nam pošljete zahtevo na e-mail dodiplomski@fkpv.si. Vaši podatki bodo obravnavani v skladu z uredbo GDPR.
Več v rubriki Politika zasebnosti.
Polja označena z * so obvezna!

Prijavite se na naše e-novice

Bodite obveščeni in se prijavite na naše e-novice

© 2016 - 2024

Fakulteta za komercialne in poslovne vede

, vse pravice pridržane. | Piškotki