Opravljanje jesenskih izpitnih rokov

Opravljanje jesenskih izpitnih rokov

Spoštovani študenti/spoštovane študentke,

kot ste bili že pred časom seznanjeni, vas obveščamo, da bodo jesenski izpitni roki potekali fizično na sedežu matične fakultete v Celju, (Lava 7 – 1. nadstropje). Prosimo vas, da v skladu z odlokom vlade RS o določitvi začasnih pogojev za izvajanje dejavnosti v vzgoji in izobraževanju ter visokem šolstvu objavljenem v Ur. l. RS z dne 20. 8. 2021, št. 132 pri opravljanju izpitov poleg varnostnih navodil glede obveznega nošenja zaščitnih mask, varnostne razdalje (najmanj 1,5, metra) upoštevate še PCT pogoje. 

Vlada RS je v četrtek, 26. 8. 2021, izdala Odlok o spremembi in dopolnitvi Odloka o določitvi začasnih pogojev za izvajanje dejavnosti v vzgoji in izobraževanju ter visokem šolstvu (v nadaljnjem besedilu: odlok), objavljenem v Uradnem listu RS, 27. 8. 2021. Dopolnitev odloka se nanaša na tedensko brezplačno testiranje študentov (rednih in izrednih), ki bo financirano iz državnega proračuna.  

Enkrat tedensko brezplačno testiranje na virus SARS-CoV-2 s hitrim antigenskim testom (test HAG) lahko študentje uredite ob predložitvi osebnega dokumenta s sliko, kartico zdravstvenega zavarovanja in potrdilom, da ste študent (študentska izkaznica ali potrdilo o vpisu) na posameznih institucijah, ki opravljajo hitro testiranje v vašem kraju. V Celju npr.: Celjsko sejmišče (hala L) po urniku testiranja https://www.zd-celje.si/si/, ki je objavljen na spletni strani ali centru Medical Group FabjanŠtudente prosimo, da pravočasno preverite možnost hitrega testiranja v vašem kraju.

Želimo vam veliko študijskih uspehov in vas lepo pozdravljamo.

Prijavite se na naše e-novice

Bodite obveščeni in se prijavite na naše e-novice

© 2016 - 2024

Fakulteta za komercialne in poslovne vede

, vse pravice pridržane. | Piškotki