Podjetniško tekmovanje POPRI 2018

Podjetniško tekmovanje POPRI 2018

Po lanski uspešni sezoni tekmovanja, ki se ga je udeležilo več kot 400 mladih s 130 podjetniškimi idejami iz vse Slovenije, POPRI išče nove tekmovalce!

Kaj je novega?

  • Tekmovanju se je pridružilo podjetje Kolektor, ki postavlja 4 zanimive izzive
  • V lanskem letu ideje niso ostale le na papirju!

Sestavi svojo ekipo. Uresniči svojo idejo. Ustvari svojo prihodnost.

POPRI tekmovanja se lahko udeležiš s svojo idejo, ki jo opišeš v prijavi. Prijava je sestavljena iz poslovnega modela in prototipa. Poslovni model predstavlja 9 poglavij, ki jih najdeš v predlogi tekmovanja. Tudi če še ne veš, kaj poslovni model je, te bo predloga vodila skozi reševanje s pomočjo usmeritev in praktičnega primera slovenskega izdelka.

Že razvijaš idejo v sklopu podjetniških dejavnosti na svoji fakulteti?

Če poslovni model ali podobno projektno nalogo pripravljaš v sklopu študijskih obveznosti ali drugih podjetniških aktivnosti, lahko vsebino prilagodiš in z njo tekmuješ na POPRI.

Prijavni obrazec najdeš na spletni strani POPRI www.popri.si/#prijaviSe ali na platformi Mikrobiz (http://www.mikrobiz.net/).

Pomembni datumi!

  • marec: Oddaja poslovnega modela
  • april: Razglasitev 10 polfinalistov
  • april / dopoldan: Osebne predstavitve najboljših 10 ekip iz vsake kategorije iz cele Slovenije pred strokovno komisijo
  • april / popoldan: Predstavitev finalistov, zaključna prireditev in podelitev nagrad v Slovenskem narodnem gledališču Nova Gorica

Kolektor ti postavlja 4 izzive!

Na tekmovanju lahko sodeluješ s svojo idejo ali pa tako, da rešiš enega od 4 izzivov, ki ti jih postavlja podjetje Kolektor.

Saj veš, najboljše, visokotehnološko, slovensko podjetje, ki zaposluje več kot 4.100 zaposlenih in ima 32 svetovnih poslovalnic? Da, ponujajo ti priložnost, da rešiš njihove izzive in si s tem povečaš možnosti za prakso ali celo zaposlitev, še preden zaključiš šolanje.

Izzivi se nahajajo tukaj: http://popri.si/kolektor-ti-postavlja-izziv/

Prijavite se na naše e-novice

Bodite obveščeni in se prijavite na naše e-novice

© 2016 - 2024

Fakulteta za komercialne in poslovne vede

, vse pravice pridržane. | Piškotki