Praktične izkušnje za študente, podkrepljene z denarno motivacijo! Podaljšana prijava!

Praktične izkušnje za študente, podkrepljene z denarno motivacijo! Podaljšana prijava!

Skladno s poslanstvom FKPV se na fakulteti nenehno trudimo, da svojim študentom omogočimo, da znanje, ki ga pridobivate tekom študija, nadgradite tudi s praktičnimi izkušnjami. Prav zato smo se tudi tokrat prijavili na razpis Po kreativni poti do znanja 2016/2017, pri katerem vključeni študenti pod strokovnim vodstvom mentorja na fakulteti in mentorja v partnerskem podjetju (ponekod tudi mentorja partnerske organizacije) rešujejo resnični problem partnerskega podjetja. Vključeni študenti dobijo poleg praktičnih izkušenj tudi plačilo za svoje delo in sicer bruto 9 eur/uro oziroma največ 360 eur/mesec za največ 5 mesecev. Pogoj za vključitev študenta je urejen status študenta in možnost izplačila na njegovo študentsko napotnico, kar pomeni, da študent ne sme biti redno zaposlen niti samozaposlen niti prijavljen na Zavodu za zaposlovanje.

Čeprav je zgoraj omenjeno plačilo lepa motivacija za študenta, naj poudarimo, da je z vidika ustvarjanja kariere sodelovanje v takšnem projektu tudi izjemna poslovna priložnost, saj študent poleg izkušenj in poznanstev v vključenem podjetju pridobi tudi odlične reference za sodelovanje z drugimi podjetji oziroma pri drugih projektih v prihodnje.

Obveščamo vas, da je rok za prijavo za sodelovanje pri projektu Po kreativni poti 2016/2017 podaljšan. Letos je FKPV namreč dobila odobrene tri projekte, kar pomeni, da bo dobilo možnost za sodelovanje 19 študentov – prosta mesta so še za:

  • 3 študente programa PIN 1,
  • 3 študente programa TUR 1,
  • 1 študenta programa KOM 1,
  • 1 študenta programa KOM 2,
  • 1 študenta programa PIN 2.

Prosimo, da besedilo pregledate in resno razmislite o sodelovanju, saj tovrstni projekti znatno prispevajo k razvoju vaših kompetenc, hkrati pa vam omogočijo direktni stik z delodajalci. Za podrobnejše informacije kontaktirajte Petro Vovk Škerl na petra.skerl@fkpv.si ali na 03 4285 549.

►►► Več o projektu ►►► Prijava

V upanju na kreativno sodelovanje vas lepo pozdravljamo.

mag. Petra Vovk Škerl
koordinatorka projekta

logo-po-kreativniProgram financirata Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport ter  Evropska unija, in sicer iz Evropskega socialnega sklada.

Prijavite se na naše e-novice

Bodite obveščeni in se prijavite na naše e-novice

© 2016 - 2024

Fakulteta za komercialne in poslovne vede

, vse pravice pridržane. | Piškotki