Predstavitev projekta PKP na MOS

Predstavitev projekta PKP na MOS

Študenti dodiplomskih in podiplomskih programov Fakultete za komercialne in poslovne vede se bodo jutri, 12. 9. 2017, pod okriljem Javnega štipendijskega, razvojnega, invalidskega in preživninskega sklada RS, predstavili na Mednarodnem sejmu obrti in podjetnosti V Celju, v okviru projekta Projektno delo z gospodarstvom in negospodarstvom v lokalnem in regionalnem okolju – Po kreativni poti do znanja 2016/2017.

V okviru omenjenega razpisa so se v obdobju od oktobra 2016 do 31. julija 2017 na Fakulteti za komercialne in poslovne vede izvajali projekti, v okviru katerih so študenti (v skupinah od 6 do 8 študentov) pod mentorstvom pedagoških (visokošolski učitelji) in delovnih (strokovnjaki iz (ne)gospodarstva) mentorjev proučevali različne kreativne in inovativne rešitve za izzive gospodarskega in družbenega okolja, s čimer se je med drugim izvajal tudi prenos znanja in veščin med študenti in vključenimi mentorji.

Na FKPV so se izvajali trije takšni projekti, med njimi tudi projekt Vzpostavitev in trženje spletišča za uporabo kulturne dediščine v turizmu, na katerm bo tudi poudarek jutrišnje predstavitve.

Nastanjeni bomo v dvorani L1 na razstavnem prostoru št. 5.

Prijavite se na naše e-novice

Bodite obveščeni in se prijavite na naše e-novice

© 2016 - 2024

Fakulteta za komercialne in poslovne vede

, vse pravice pridržane. | Piškotki