ODPOVEDAN_Seminar kot del obvezne prakse > Informacijsko opismenjevanje: navajanje literature in pisanje povzetkov

ODPOVEDAN_Seminar kot del obvezne prakse > Informacijsko opismenjevanje: navajanje literature in pisanje povzetkov

V petek, 10. 6. 2022, bo v učilnici I/3 – CE potekal seminar Informacijsko opismenjevanje: navajanje literature in pisanje povzetkov. Seminar je eden izmed seminarjev, ki jih lahko študenti opravijo v okviru seminarjev obvezne prakse, udeležijo pa se ga lahko tudi drugi dodiplomski in podiplomski študenti FKPV, saj so vsebine koristne za vse, ki želijo skozi praktične primere spoznati standarde za navajanje literature in napotke za pisanje povzetkov. Traja 4 šolske ure (16.30–19.45).

Zaradi narave dela zbiramo predhodne prijave na seminar do srede, 8. 6. 2022, do 16.00 oz. do zapolnitve vseh razpoložljivih mest na e-naslovu knjiznica@fkpv.si. Seminar se bo izvedel, če bo prijavljenih zadostno število kandidatov, o realizaciji izvedbe pa bodo prijavljeni kandidati obveščeni po preteku prijavnega roka na e-naslov, s katerega bodo poslali prijavo na seminar. S prijavo na seminar se kandidat zaveže, da se bo seminarja zares udeležil. Če seminarja kljub prijavi ne obišče, izgubi pravico za opravljanje seminarja v tekočem študijskem letu.

Kolikokrat se bo seminar v študijskem letu 2021/2022 izvedel, je odvisno od interesa kandidatov. Če interesa ne bo, se seminar ne bo izvajal. Seminar se bo izvajal samo na ME Celje.

Prijavite se na naše e-novice

Bodite obveščeni in se prijavite na naše e-novice

© 2016 - 2024

Fakulteta za komercialne in poslovne vede

, vse pravice pridržane. | Piškotki