Seminar ▶️ Analiza izbranih strokovnih del

Seminar ▶️ Analiza izbranih strokovnih del

Vabimo vas na seminar Analiza izbranih strokovnih del, ki bo 5. 4. 2024 od 16.30 do 19.45, online, v izvedbi mag. Petre Vovk Škerl.

Predavanje Analiza izbranih strokovnih del je tretji v seriji seminarjev, v okviru katerih se bodo študenti opolnomočili z znanji za pripravo strokovnih del, kot so seminarske in zaključne naloge v času študija oziroma najrazličnejša poročila v kasnejši poslovni praksi. Na omenjenem predavanju bodo povezane vsebine s preteklih predavanj ter uporabljene pri analizi konkretnih del. Pozornost bo usmerjena na iskanje možnih izboljšav v analiziranih delih, predvsem na področjih zasnove, metod predstavitve rezultatov, preverjanja hipotez ter strukture sklepa in povzetka. Delo bo potekalo v skupinah po 2 študenta.

Prijava na spodnjem obrazcu. Seminar je eden izmed seminarjev, ki jih lahko študenti opravijo v okviru seminarjev obvezne prakse, udeležijo pa ga lahko tudi drugi študenti FKPV. S prijavo na seminar se kandidat zaveže, da se bo seminarja zares udeležil. Če se seminarja kljub prijavi ne udeleži, izgubi pravico za opravljanje seminarja v tekočem študijskem letu. Udeležba na seminarju je za študente FKPV brezplačna. Seminar traja 4 ure.

Prijava:
 Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da FKPV interno hrani in uporabi moj e-mail za namen neposrednega trženja in promocije, interne analize ter statistične obdelave. Za Izbris podatkov nam pošljete zahtevo na e-mail dodiplomski@fkpv.si. Vaši podatki bodo obravnavani v skladu z uredbo GDPR.
Več v rubriki Politika zasebnosti.
Polja označena z * so obvezna!

Prijavite se na naše e-novice

Bodite obveščeni in se prijavite na naše e-novice

© 2016 - 2024

Fakulteta za komercialne in poslovne vede

, vse pravice pridržane. | Piškotki