Seminar -> Poslovna priložnost – Butični turizem

Seminar -> Poslovna priložnost – Butični turizem

Vabimo vas, da se udeležite seminarja o butičnem turizmu, ki ga organiziramo na FKPV. Seminar bo potekal v sredo, 24. maja ob 16.30 v predavalnici I/1 v Celju. Na dogodku boste imeli priložnost spoznati strokovnjaka na področju turizma, ki bo z vami delili svoje izkušnje in znanje, bivšega študenta in diplomanta Abiture in FKPV, Leona Lešnika, mag. Slišali boste tudi, kako lahko butični turizem prispeva k lokalnemu razvoju in kakšne so nove priložnosti v tej rastoči industriji.

Seminar je odlična priložnost, da nadgradite svoje znanje o turizmu in lokalnem razvoju.

Prijava na spodnjem obrazcu. Seminar je eden izmed seminarjev, ki jih lahko študenti opravijo v okviru seminarjev obvezne prakse, udeležijo pa ga lahko tudi drugi študenti FKPV. S prijavo na seminar se kandidat zaveže, da se bo seminarja zares udeležil. Če se seminarja kljub prijavi ne udeleži, izgubi pravico za opravljanje seminarja v tekočem študijskem letu. Udeležba na seminarju je za študente FKPV brezplačna. Seminar traja 2 uri.

Prijava:

 Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da FKPV interno hrani in uporabi moj e-mail za namen neposrednega trženja in promocije, interne analize ter statistične obdelave. Za Izbris podatkov nam pošljete zahtevo na e-mail dodiplomski@fkpv.si. Vaši podatki bodo obravnavani v skladu z uredbo GDPR. Več v rubriki Politika zasebnosti.
Polja označena z * so obvezna!

Prijavite se na naše e-novice

Bodite obveščeni in se prijavite na naše e-novice

© 2016 - 2024

Fakulteta za komercialne in poslovne vede

, vse pravice pridržane. | Piškotki