Sodelovanje pri projektu Nefiks zaposlitvene rešitve za brezposelne študente do 29 let – možnost priznanja obveznih seminarjev pri praksi

Sodelovanje pri projektu Nefiks zaposlitvene rešitve za brezposelne študente do 29 let – možnost priznanja obveznih seminarjev pri praksi

Na FKPV se bo v obdobju od 17. 10. 2017 do 15. 12. 2017, v sodelovanju z Inštitutom za coaching izvajal projekt

NEFIks ZAPOSLITVENE REŠITVE,

v okviru katerega se po vsej Sloveniji organizirajo t.i. “Nefiks petke“. Gre za projekt podpore mladim pri zaposlovanju. Mladi (do 29 let) prejmejo strokovno vodenje, izobraževanja in podporo pri iskanju zaposlitve. Izzivi, ki se rešujejo v prijetnih majhnih skupinah »petkah«, so zanimivi, obenem pa vključenim kandidatom pomagajo razumeti zaposlitveni proces. Usposabljanje bo obsegalo približno 20 srečanj in se bo izvajalo od 2 do 3-krat tedensko med 9.30 in 13.00 v prostorih FKPV.

Študentom, ki se vključijo in uspešno zaključijo usposabljanje, se na FKPV priznajo vsi obvezni seminarji pri predmetu Praktično usposabljanje.

Poleg tega je to ne samo priprava na iskanje zaposlitve, pač pa tudi odlična priložnost za zaposlitev, saj je v preteklem letu, kolikor se izvaja projekt, prav preko tega projekta dobilo zaposlitev že več mladih.

  • V skupini je lahko le 25 članov, zato pohitite s prijavo.
  • Vključijo se lahko osebe, ki nimajo zaposlitve (študenti, brezposelni) in so stare do 29 let.

P R I J A V A         Prijavo pošljete na dodiplomski@fkpv.si.

Dodatne informacije na 03 428 55 49 ali petra.skerl@fkpv.si.

Prijavite se na naše e-novice

Bodite obveščeni in se prijavite na naše e-novice

© 2016 - 2023

Fakulteta za komercialne in poslovne vede

, vse pravice pridržane. | Piškotki