Vabilo študentom na predstavitev prakse v tujini in Erasmus+ mobilnosti

Vabilo študentom na predstavitev prakse v tujini in Erasmus+ mobilnosti

Študente FKPV vabimo na predstavitev prakse v tujini in Erasmus+ mobilnosti, ki bo v sredo, 14. 12. 2022, ob 10:00 v predavalnici I/1, FKPV, Lava 7, Celje in na daljavo preko BBB. 

V prvem delu bo Erasmus+ koordinatorka Petra Golob predstavila osnovne informacije o Erasmus+ mobilnosti. 
Pridružila se bo Marina Fota iz agencije Algoos iz Grčije, ki bo predstavila možnost opravljanja prakse v tujini. Algoos nudi brezplačno namestitev, 3 obroke dnevno in mesečni zaslužek (poleg Erasmus+ dotacije) od 250 do 850 EUR. Marina se bo z vami povezala na daljavo.
Na srečanju bosta tudi dve Erasmus+ študentki iz FKPV Tara Šertel in Teja Ružič. Teja Ružič je študentka 3. letnika Turizma I., ki je letošnje delovno poletje preživela na otoku Rodos in delala v strežbi v Lindos Grand. Njeno izkušnjo si lahko preberete TUKAJ. Tara Šertel, tudi študentka 3. letnika Turizma I., pa bo januarja odpotovala na Finsko, kjer bo delala za Nordic Unique Travels. Študentki pričakujemo v živo v Celju.

Program Erasmus+ študentom ne daje samo več možnosti za zaposlitev, temveč tudi širi njihova obzorja in bogati njihove družbene stike.

PRIJAVA: na e-mail erasmus@fkpv.si.
Če se boste srečanja udeležili na daljavo, vam dan pred dogodkom pošljemo povezavo.

 

Prijavite se na naše e-novice

Bodite obveščeni in se prijavite na naše e-novice

© 2016 - 2024

Fakulteta za komercialne in poslovne vede

, vse pravice pridržane. | Piškotki