Vabilo za sodelovanje – inOrbit prostovoljci

Vabilo za sodelovanje – inOrbit prostovoljci

inOrbit prostovoljci

prostovoljci so del naše stalne ekipe inOrbit konference vsako leto in so veliko zadolženi za vsesplošno dobro počutje in pozitivno energijo konference. Veseli nas, da smo do sedaj spoznali in sodelovali z izjemnimi posamezniki. inOrbit bo letos potekal od 16. – 18.5. v GH Bernardin kamor se vračamo v živo po 3 letih in zato iščemo nove sodelavce. 

Kaj pričakujemo od prostovoljcev?

V času priprave in izvedbe konference iščemo zanesljive, dinamične in natančne osebnosti, ki jih zanima delo in ustvarjanje v prireditvenem managementu in marketingu. Delo na konferencah zahteva hitre roke in noge, srčnost, veselje do dela z ljudmi, proaktivnost in obilo dobrega humorja. Ni potrebno, da imaš na tem področju že izkušnje saj te bo izkušena ekipa vodila v pravo smer, je pa zelo pomembno, da imaš rad/a hitro dinamične dogodke in aktivnosti. Gre za zelo intenzivno in dinamično izkušnjo, ki je ne pozabiš. 

Kaj ponujamo v zameno?

Poleg spoznavanja zanimivih ljudi s katerimi delaš, je to konferenca kjer lahko pridobiš veliko novega znanja na področju digitalnega marketinga. inOrbit je vodilna konferenca v Evropi na področju najnovejših trendov v digitalnem marketingu predavali bodo posamezniki iz podjetij kot so: Google, Meta, Linkedin, Httpool, Microsoft in še mnogi drugi. Spletna stran razkriva še mnogo več: www.inorbit.si

Vsak prostovoljec prejme z sodelovanjem tudi dostop do predavanj (glede na urnik bomo vsakemu omogočili slišati vsaj eno do dve predavanji na dan) in kosilo. Poleg dobiš tudi delovno uniformo – majico inorbita. 

Mogoče je pa to tvoja nova vstopnica v svet digitala ali event managementa? 

V primeru, da bi te sodelovanje zanimalo nam prosim ob prijavi pošlji:

– CV- zgodovina dela na podobnih delovnih mestih (konference, festivali, dogodki ali druge prireditve…)

– Telefonska številka

Prostora imamo še za 7 prostovoljcev.
Če si se našel v opisu ali imaš prijatelje, ki se zanimajo za to prostovoljno delo pošlji mail na mateja.koren@red-orbit.com ali pa pokliči na: 031-600-944.

Prijavite se na naše e-novice

Bodite obveščeni in se prijavite na naše e-novice

© 2016 - 2023

Fakulteta za komercialne in poslovne vede

, vse pravice pridržane. | Piškotki