Vabljeno predavanje: SPSS- faktorska analiza

Vabljeno predavanje: SPSS- faktorska analiza

Obveščamo vas, da bo v sredo, 20. 4. 2022, v okviru Erasmus mobilnosti pri nas gostovala predavateljica dr. Kristina Devčič iz Veleučilište Nikola Tesla, Gospić, Hrvaška, na temo izvedbe faktorske analize s programom SPSS.  Vljudno vas vabimo da se udeležite tega predavanja, saj boste osvežili in poglobili svoje znanje s področja raziskovalne metodologije, kar vam bo koristilo pri pisanju vašega zaključnega dela.

Predavanja bomo izvedli v živo, s pričetkom ob 16.30, v računalniški predavalnici v Celju, saj smo vezani na program SPSS. Predavanje bo trajalo 4 šolske ure, predvidoma do 19.45.

Vljudno vas prosimo, da nam  čimprej sporočite vašo udeležbo, saj je število mest omejeno. Prijave sprejemamo na katja.spegelj@fkpv.si

O predavateljici:

Leta 2006 je diplomirala na Fakulteti za humanistične in družbene vede na Reki in postala profesorica matematike in informatike. Leta 2011 je končala podiplomski študij Statistične metode za ekonomsko analizo in napovedovanje na Ekonomski fakulteti v Zagrebu. Leta 2019 je diplomirala na doktorskem študiju in doktorirala s področja kvantitativne ekonomije na Ekonomski fakulteti v Zagrebu. Od leta 2008 do danes je zaposlena na Veleučilište Nikola Tesla v Gospiću na Hrvaškem. Poučuje Ekonomsko matematiko, Statistiko za ekonomiste, Matematiko in Prometno statistiko. Je avtorica/soavtorica več učnih gradiv in učbenikov ter več kot 25 znanstvenih in strokovnih prispevkov. Poročena, mati štirih otrok.

 

Prijavite se na naše e-novice

Bodite obveščeni in se prijavite na naše e-novice

© 2016 - 2022

Fakulteta za komercialne in poslovne vede

, vse pravice pridržane. | Piškotki