Vabljeno predavanje: Učinkovita zaščita finančnih institucij: Ključni vidiki korporativne varnosti

Vabljeno predavanje: Učinkovita zaščita finančnih institucij: Ključni vidiki korporativne varnosti

Vabimo vas, da se udeležite predavanja na temo Interni in pogodbeni vidiki korporativne varnosti v institucijah/organizacijah, ki ga bo izvedel gospod Andrej Kovačič, direktor IVK Inštituta za varnostno kulturo.

Predavanje bo 28. 5. 2024 ob 16.30 v Celju.

Gospod Kovačič je diplomiral na Fakulteti za varnostne vede ter ima 28 let delovnih izkušenj na področju korporativne varnosti in zasebnega varovanja, od tega 16 let na vodstvenih delovnih mestih. Njegovo bogato strokovno znanje obsega celovito področje korporativne varnosti, in sicer področja fizičnega varovanja, tehničnega varovanja, mehanske zaščite, varstva in zdravja pri delu, požarne varnosti, kontrole pristopa, sevalne dejavnosti, varnostne kulture, civilne obrambe ter tajnih podatkov.

Na predavanjih bo gospod Kovačič osvetlil ključne in celovite vidike korporativne varnosti, pri čemer bo izpostavil najnovejše trende, strategije in prakse, ki so ključnega pomena za učinkovito zaščito državnih institucij in gospodarskih družb ter organizacij pred različnimi varnostnimi grožnjami.

Veselimo se vaše udeležbe!

Prijava:
 Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da FKPV interno hrani in uporabi moj e-mail za namen neposrednega trženja in promocije, interne analize ter statistične obdelave. Za Izbris podatkov nam pošljete zahtevo na e-mail dodiplomski@fkpv.si. Vaši podatki bodo obravnavani v skladu z uredbo GDPR.
Več v rubriki Politika zasebnosti.
Polja označena z * so obvezna!

Prijavite se na naše e-novice

Bodite obveščeni in se prijavite na naše e-novice

© 2016 - 2024

Fakulteta za komercialne in poslovne vede

, vse pravice pridržane. | Piškotki