Vseslovenski turistični start-up vikend v Kamniku – od 7. do 9. 5.

Vseslovenski turistični start-up vikend v Kamniku – od 7. do 9. 5.

Spoštovani študenti, spoštovane študentke,

med čakanjem na sprostitev ukrepov so svoje vrste pri iskanju inovativnih idej za razvoj kamniškega turizma strnili Občina Kamnik, Zadruga KIKštarter, KIKštarter pospeševalnik d.o.o., Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik, turistično gospodarstvo in Podjetniški klub Kamnik, ki je že dolgoletni iniciator in podpornik mladih podjetniških idej v Kamniku. Tudi tokrat je skupni projekt turistični startup vikend namenjen za dober začetek nove poslovne poti novih, mladih, inovativnih, podjetnih posameznikov, podjetij, startup-ov in ekip.

Vrhunski turistični dogodek bo (predvidoma) potekal od 07. do 09. maja v Termah Snovik. Kamnik se intenzivno razvija kot aktivna, zelena, trajnostna turistična destinacija in namen  ter cilj dogodka sta nadgradnja obstoječe turistične ponudbe z novimi idejami, storitvami in produkti za ustvarjanje novih atraktivnih turističnih programov ter privabljanje večdnevnih gostov. Prav tako je namen dogodka spodbuditi mlade ljudi za študij turističnih ved ter večjega zaposlovanja v panogi turizem na kamniškem.

Na dogodku bo poleg bogatih izkušenj in stika z mentorji ter morebitnimi delodajalci, mogoče dobiti tudi sredstva za realizacijo idej.

Več informacij o dogodku in prijava na start-up vikend se nahaja tukaj.

PRIJAVE:
Število mest je omejeno, zato pohitite s prijavo.

Prijave sprejemajo do srede, 15. 04. 2021 do zapolnitve mest. Prijave zbirajo tukaj.

Prijavite se na naše e-novice

Bodite obveščeni in se prijavite na naše e-novice

© 2016 - 2021

Fakulteta za komercialne in poslovne vede

, vse pravice pridržane. | Piškotki