Soorganizacija konferenc


ERAZ 2016 (Mednarodna znanstvena konferenca – Održivi ekonomski razvoj zasnovan na znanju)

FKPV je bila soorganizator Mednarodne konference ERAZ 2016, ki je potekala 16. 6. 2016 v Beogradu. Naši predavatelji so sodelovali s strokovnimi in znanstvenimi prispevki, trije (dr. Tatjana Dolinšek, doc. dr. Denis Tomše in doc. dr. Tatjana Kovač) pa tudi kot člani programskega odbora konference. Cilj konference je združevanje akademske skupnosti in objava del z aktualnega znanstveno-raziskovalnega področja ekspertov, učiteljev, študentov in drugih strokovnjakov. Več o konferenci si lahko preberete TUKAJ.

Free Things to do in Belgarde, ReadyClickAndGo

2nd International Scientific Conference on Economic and Social Development, 2013

FKPV je skupaj z Varaždinsko agencijo za razvoj in podjetništvo (Varazdin Development and Entereneurship Agency) bila soorganizator 2. Mednarodne znanstvene konferenco Economic and Social Development v Parizu, 5. aprila 2013. Raziskovalci FKPV so sodelovali kot člani uredniškega, recenzijskega in založniškega odbora, nekateri pa tudi z aktivno udeležbo in predstavitvijo znanstvenih prispevkov. Več o konferenci si lahko preberete TUKAJ.

image_1

image_2

image_4

1st International Scientific Conference on Economic and Social Development, 2012

12. in 13. 4. 2012 je potekala prva mednarodna znanstvena konferenca Economic and Social Development v Frankfurtu. Organizator konference je bil red. prof. dr. Marijan Cingula, Fakulteta za komercialne in poslovne vede pa je sodelovala v vlogi soorganizatorice oziroma izdajateljice zbornika prispevkov. Na konferenco se je s prispevki prijavilo več kot 140 avtorjev z več kot 70 članki. Več o konferenci si lahko preberete TUKAJ.

image_1_copy1

image_2_copy1

image_4_copy1

Prijavite se na naše e-novice

Bodite obveščeni in se prijavite na naše e-novice

© 2016 - 2021

Fakulteta za komercialne in poslovne vede

, vse pravice pridržane. | Piškotki