Seminar kot del obvezne prakse > Informacijsko opismenjevanje: navajanje literature in pisanje povzetkov

Seminar kot del obvezne prakse > Informacijsko opismenjevanje: navajanje literature in pisanje povzetkov
Skupina je zapolnjena.
Ker se je na seminar prijavilo več kandidatov, kot jih lahko uvrstimo v eno skupino, smo razpisali dodaten
termin (15. 2. 2019). Nanj se lahko prijavite že sedaj.
PRIJAVA NA SEMINAR  

V petek, 25. 1. 2019, bo v učilnici I/1 – CE potekal seminar Informacijsko opismenjevanje: navajanje literature in pisanje povzetkov. Seminar je eden izmed seminarjev, ki jih lahko študenti opravijo v okviru seminarjev obvezne prakse, udeležijo pa ga lahko tudi drugi dodiplomski in podiplomski študenti FKPV, saj so vsebine koristne za vse, ki želijo skozi praktične primere spoznati standarde za navajanje literature in napotke za pisanje povzetkov. Traja 4 šolske ure (16.30–19.45).

Zaradi narave dela zbiramo predhodne prijave na seminar do srede, 23. 1. 2019 do 16.00 oz. do zapolnitve vseh razpoložljivih mest na e-naslovu knjiznica@fkpv.si oz. preko spodnjega obrazca (izberite ustrezen seminar). Seminar se bo izvedel, če bo prijavljenih zadostno število kandidatov, o realizaciji izvedbe pa bodo prijavljeni kandidati obveščeni po preteku prijavnega roka na e-naslov, s katerega bodo poslali prijavo na seminarS prijavo na seminar se kandidat zaveže, da se bo seminarja zares udeležil. Če seminarja kljub prijavi ne obišče, izgubi pravico za opravljanje seminarja v tekočem študijskem letu. Kolikokrat se bo seminar v študijskem letu 2018/2019 izvedel, je odvisno od interesa kandidatov. Če interesa ne bo, se seminar ne bo izvajal.

Seminar se bo izvajal samo na ME Celje, v primeru večjega zanimanja za seminar pri študentih na DE FKPV (o tem nas obvestite na e-naslov knjiznica@fkpv.si), pa se lahko izvede tudi na posamezni DE.

PRIJAVA:

Polja označena z * so obvezna!

Prijavite se na naše e-novice

Bodite obveščeni in se prijavite na naše e-novice

© 2016 - 2019

Fakulteta za komercialne in poslovne vede

, vse pravice pridržane. | Piškotki