Aktivno sodelovanje udeležencev na vebinarju o umetni inteligenci

Aktivno sodelovanje udeležencev na vebinarju o umetni inteligenci

V torek, 14. maja 2024, je Fakulteta za komercialne in poslovne vede (FKPV) v sodelovanju z Abituro, višjo strokovno šolo, uspešno organizirala spletni seminar na temo umetne inteligence: Umetna inteligenca ni samo ChatGPT – je mnogo več, na katerem je sodelovalo 80 udeležencev.

Udeleženci so imeli priložnost izvedeti več o WEB3, umetni inteligenci, pa tudi o konkretnih primerih uporabe jezikovnih modelov, kot so ChatGPT, Gemini, Poe, You, Perplexity in Copilot za pisanje besedilnih ukazov – promptov.

Izjemna predstavitev predavateljice mag. Mirjane Ivanuša-Bezjak je pritegnila številne udeležence, ki so aktivno sodelovali in prispevali k bogati diskusiji o prihodnosti umetne inteligence ter njenem vplivu na posameznike in podjetja.

Mag. Mirjana Ivanuša-Bezjak že 20 let predava na FKPV. Je poslovna svetovalka ter predavateljica predmetov s področja vodenja in blockchain tehnologije ter umetne inteligence. Imenovana je tudi sodna izvedenka za področje ekonomije (kadrovska funkcija in podjetništvo). Je avtorica petih knjig in več učbenikov ter mentorica pri diplomah več kot 180 študentom na visoki strokovni šoli. Je habilitirana predavateljica na višjih in visokih strokovnih šolah in že šest let na FKPV izvaja izbirni predmet Uporaba blockchain tehnologije in kritpovalut (in umetne inteligence).

Vsem udeležencem se zahvaljumeo za aktivno sodelovanje in prispevek k uspehu spletnega seminarja ter vas vabimo, da se pridružite tudi prihajajočim dogodkom, ki jih bomo organizirali v okviru praznovanja 20. obletnice delovanja FKPV.

Logo FKPV Abitura bel

Prijavite se na naše e-novice

Bodite obveščeni in se prijavite na naše e-novice

© 2016 - 2024

Fakulteta za komercialne in poslovne vede

, vse pravice pridržane. | Piškotki